Servicetekniker sökes, 2 st

Servicetekniker sökes, 2 st

Om dig
Vi tror att du har arbetat som servicetekniker i ett par år och det är en klar fördel om du har arbetat med värmepumpar tidigare eller andra typer av kyl/värmeanläggningar.

Meriterande:
El-kunskaper
Utökat B-körkort

Krav:
B-körkort
Kylcertifierad - klass 1

Din profil
Utbildning
Gymnasial utbildning

Körkort
*B

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du ute hos våra kunder där du servar och reparerar värmepumpar. Du kommer att åka runt i Mälardalen med omnejd samt i vårt nya Nyköpingsområde. Du utgår dock för det mesta från kontoret i Eskilstuna. Bokningar och kunduppgifter tas emot genom surfplattor för att kunna rapportera besök hos kund i realtid. Du har förmågan att arbeta ensam och ta ansvar för din arbetsdag men har också en god samarbetsförmåga då du även ingår i team med kollegor, både ute på fält och på kontoret. Du är en god kommunikatör och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift då du kommer att ha mycket kontakt med kunder i ditt arbete.

Övrigt
Sista ansökningsdatum är 30 juni men anställningar kommer ske löpande så skicka in din ansökan snarast.

Lön
Individuell lönesättning.
Kollektivavtal finns.

Anställningsvillkor
Företaget tillämpar 6 mån visstidsanställning/provanställning
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsplats
Eskilstuna
Mer info
Email Mejla Mälardalens Värmepumpcenter AB
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mvc.nu
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi växer och vi behöver stärka upp vårt team med nya medarbetare!

Om oss:
Grunden till Mälardalens Värmepumpcenter (MVC) lades för mer än 30 år sedan och genom åren har vi byggt upp en gedigen kompetens om allt som har med vatten, värme och borrning att göra. Vi utför installation, service och reparation av alla typer av värmepumpar. Sedan 2013 är MVC en del av BrainHeart Energy Sweden AB, som är moderbolag i landets största grupp av bergenergibolag där Vattenfall ingick ett partnerskap på under våren 2017. Kontoret är placerat i Eskilstuna men vårt arbetsområde täcker hela Mälardalen med vikt på orterna Eskilstuna, Strängnäs, Västerås och Sala med omnejd. Sedan 2017 har vi även hand om Nyköpingsområdet.