Driftpersonal till Eskilstuna Halkbana sökes!

Driftpersonal till Eskilstuna Halkbana sökes!

Om tjänsten

Vi söker driftpersonal till Eskilstunas Halkbana. Där arbetar du för att se till att allt som krävs avseende anläggning, fordon, utbildningsmaterial m.m. är på plats och fungerar för utbildning av elever. Enkelt uttryckt har du tillsammans med övrig driftpersonal ett helhetsansvar för den dagliga driften av anläggningen.

Arbetsuppgifter:
  • Dokumentera underhållsbehov och inrapportera för åtgärdande. Mindre underhållsbehov hanteras på egen hand.
  • Utföra snöröjning och gräsklippning i den utsträckning att varken snö eller vegetation skapar problem för halkbanekörning. Vegetation ska inte heller bli ett estetiskt problem eller påverka sikt mellan banor.
  • Ansvara för att fordon är kördugliga, service utförs enligt serviceintervall, bilar repareras utan onödigt dröjsmål, att bilarna är rena såväl invändigt som utvändigt samt att bilarna har tillräckligt med drivmedel för de körningar som ska företagas. Service, besiktning och större reparationer inrapporteras för vidare hantering.
  • Ansvarig för att förbereda banan inför halkkörning. Distribution av olja och vatten, placera ut fordon och tillhandahålla kommunikationsradio.
  • Enklare administration ingår i tjänsten, övrig administration sköts av kontoret.
Din profil

Vi söker dig som är driven och vill ha mycket ansvar. Kommunikation är viktigt, vilket ställer krav på att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du kommer att ha en del administrativa arbeten därav är det önskvärt om du även har datavana. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Övrigt
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 31 maj (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss