Lernia söker hängivna maskinförare för framtida uppdrag

Lernia söker hängivna maskinförare för framtida uppdrag

Lernia söker ständigt duktiga och engagerade maskinförare. Vi arbetar med några av Sveriges främsta industribolag och de behöver löpande utöka sin personalstyrka. Denna annons är till för dig som vill arbeta som maskinförare i framtiden. När du söker denna annons kommer du finnas i vår databas och vi kommer att aktivt leta efter kunder som passar just dig. När vi sedan gjort en matchning mellan dig och en av våra kunder kontaktar vi dig.

Om Lernia

Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Hos oss ska du alltid bli bemött på ett schyst sätt, utan diskriminering eller dålig behandling. Som Lerniakonsult har du fördelen att kunna matchas med flera av våra kunder, i händelse av att ett befintligt uppdrag tar slut. Vi har även kollektivavtal, vettiga försäkringar och friskvårdsförmåner.

Om tjänsten

Som maskinförare hanterar du olika fordon som hjullastare, grävmaskiner eller andra entreprenad maskiner beroende på uppdrag. Då du hanterar stora fordon är det viktigt att du känner dig trygg i manövrering av fordonen som du är intresserad av att arbeta med. Vi har kunder som söker maskinförare inom alla branscher och vårt mål att är matcha rätt kandidat med rätt kund. Erfarenhetskraven varierar mellan uppdrag men i regel krävs ett giltigt förarbevis för den maskin du kommer att köra.

Krav
  • Giltigt förarbevis för hjullastare, grävmaskin eller annan anläggningsmaskin

Meriterande

  • Erfarenhet av att hantera anläggningsmaskiner
Om anställningen
  • Start när vi har matchat dig mot en kund.
  • 6 månaders visstidsanställning som blir tillsvidare
  • Arbetets omfattning varierar utifrån uppdrag
  • Arbetstider varierar utifrån uppdrag
  • Eskilstuna och omnejd
  • Inhyrning eller direktrekrytering
Om dig

Som person är du engagerad i ditt arbete och strävar alltid efter att göra ditt yttersta på arbetsplatsen. Du är en lagspelare som har förmågan att arbeta både i team och självständigt beroende på vad situationen kräver. Då arbetet som konsult kräver flexibilitet är du en person som kan anpassa dig efter förändringar och tar dig an nya utmaningar med nyfikenhet och optimism.

Information

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se. Ansökningar tas endast emot via hemsidan.

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Tack vare vår breda rekryteringsbas och våra marknadsanpassade utbildningar kan vi snabbt och träffsäkert förse svenskt näringsliv med rätt kompetens. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären. Vi får människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.