Lantbrukskunnig eldsjäl sökes till vackra Sörmland!

Lantbrukskunnig eldsjäl sökes till vackra Sörmland!

Haneberg Lantbruk AB söker en lantbruksarbetare

Haneberg Lantbruk AB är ett företag i Näshulta, Södermanland, vars huvudsyfte är att förvalta gårdarna Haneberg Säteri och Tomastorp. Vi bedriver i huvudsak fastighetsförvaltning, lantbruk och skogsbruk, men förvaltar och vårdar också ett stort kulturhistoriskt arv.

Vi söker nu en lantbruksarbetare med några års erfarenhet som kan ta ansvar för och utveckla vårt lantbruk men även andra varierande arbeten på gårdarna förekommer. Du kommer att vara en av nyckelspelarna med ansvar för vår växtodling. Lantbruket bedrivs i huvudsak med växtodling på ca. 300 ha. På gården finns också ett femtiotal får för att hålla landskapet öppet. Du är van vid att hantera och köra de maskiner som idag finns på en gård av vår storlek. Då vi arbetar med att digitalisera verksamheten ser vi gärna en viss datorvana. Du är allmänt händig och kan, förutom växtodlingen, hjälpa till i fastighetsskötseln då det behövs. Du är ansvarsfull och pålitlig och ser utmaningar i stället för hinder.

Vi är ett team på 10 personer som ständigt arbetar med att utveckla vår personal och vår verksamhet. Fastighetsförvaltningen på gårdarna har ett 70-tal hyresgäster och vi vårdar ömt våra 150 byggnader. Vi erbjuder ett varierat arbete i en fantastisk sörmländsk natur. Vill du flytta till oss hjälper vi gärna till med ett boende, men det är inget krav att du bor på gården.

Brinner du för lantbruk, vill bli en i vårt team och vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta grim@haneberg.se. Du kan även kontakta ansvarig rekryterare på linus.linder@lernia.se

I denna rekrytering samarbetar Haneberg Lantbruk AB med Lernia Bemanning. Du är varmt välkommen att söka tjänsten via lernia.se/jobb. Vi behandlar ansökningar löpande, så dröj inte för länge!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Jordbruk & Fiske
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.