Verksamhetschef till Sörmlands största radiologiska klinik, Eskilstuna

Verksamhetschef till Sörmlands största radiologiska klinik, Eskilstuna

Radiologisk kliniken Mälarsjukhuset och Kullbergska sjukhuset

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Vill vara med och driva utvecklingen på länets största radiologiska klinik? Har du förmåga att skapa delaktighet och engagemang i en grupp? Då kanske du är vår nya verksamhetschef! Vi erbjuder dig en trygg anställning med goda möjligheter till karriär och personlig utveckling. Välkommen att utveckla och utvecklas hos en av Sörmlands största arbetsgivare. Tillsammans skapar vi Sveriges friskaste län 2025.

Om oss
Hälso- och sjukvården i Landstinget Sörmland är landstingets största verksamhetsområde med ca 5500 medarbetare och 6 miljarder i omsättning. Hos oss får du de mindre sjukhusens fördelar med en personlig och nära känsla samtidigt som det är sjukhus med bred verksamhet, modern diagnostik samt högkvalitativ vård och behandling. Det finns goda kommunikationer med kollektivtrafik och med bil. Varje sjukhus har bibliotek med stort utbud av databaser och tidskrifter samt personalgym med generösa öppettider.

Region Sörmland kommer att bildas och bli en länsregion under 2019 vilket kommer att skapa ännu bättre förutsättningar för Sörmlands utveckling och tillväxt.

Radiologiska kliniken på Mälarsjukhuset (MSE) och Kullbergska sjukhuset (KSK) är länets största mottagning där utförs cirka 130 000 undersökningar per år. Kliniken består av en avdelning på vardera sjukhus samt Mammoenheten på Mälarsjukhuset. Det länsgemensamma samarbetet med Radiologiska kliniken i Nyköping, som är länets andra radiologiska klinik, är i ökande. Vi är ca 130 medarbetare som tillgodoser behovet av konventionell rtg, DT och ultraljud på båda sjukhusen och MR-undersökningar på Mälarsjukhuset där. På MSE finns tre MR kameror, där finns också PCI verksamhet och avancerad perifer intervention inkl EVAR för hela länet, verksamheter som bedrivs i samarbete med kardiologi resp kärlkirurgi.

Dina arbetsuppgifter
Som verksamhetschef hos oss får du leda och vidareutveckla verksamheten inom kliniken, såväl operativt som strategiskt. Det innebär att skapa bästa möjliga förutsättningar för att medarbetarna ska känna delaktighet, engagemang till utveckling och vilja ta ansvar. I uppdraget ingår att skapa goda relationer med andra kliniker och verksamheter både på och utanför sjukhusen - en central fråga för radiologin då arbetet sker i nära relation till dessa.

Din ledningsgrupp består i dag av fyra vårdenhetschefer, en administrativ enhetschef, tre läkare samt en verksamhetssamordnare. Du är även viktig del av divisionens ledningsgrupp där du är direkt underställd divisionschefen.

Din kompetens
Vi söker dig med adekvat vårdbakgrund, du kan exempelvis vara läkare eller sjuksköterska. Är du läkare så är det meriterande med specialistkompetens inom radiologi. Utifrån tjänstens befattning- och ansvarsnivå behöver du ha erfarenhet inom det radiologiska området. Tidigare erfarenhet som ledare är ett krav. Har du dessutom genomfört vidareutbildningar inom chefs- och ledarskapsområdet ser vi det som positivt.

Som person är du trygg och stabil i din ledarroll. Du har förmåga att tänka strategiskt och planera och organisera på ett effektivt sätt och du är även mån om att slutföra det du påbörjat. Du leder, motiverar, skapar engagemang och delaktighet i arbetet med att nå gemensamma mål. Vidare har du en god samarbetsförmåga och tillsammans med dina medarbetare arbetar du för ett positivt arbetsklimat där både du och medarbetarna utvecklas.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en trygg anställning och personalförmåner. I din roll som chefs erbjuds du även möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Divisionschef Maria Söderkvist, 073-868 29 75.
Fackliga företrädare nås via växeln, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på radiologiska klinik!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-06-24.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs
Mer info
Kontaktperson Maria Söderkvist
Telefon 073-868 29 75
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.landstingetsormland.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du växa och utvecklas? Både inom ditt yrke och som person? Tycker du som vi att delaktighet och engagemang är viktigt? Då behöver vi dig. Hos oss jobbar omkring 7.200 personer inom 120 yrken. De allra flesta inom hälso- och sjukvården på något av våra fyra sjukhus eller på en av våra landstingsdrivna vårdcentraler. Som medarbetare på Landstinget Sörmland är du en del i ett stort och viktig arbete mot målet - Sveriges friskaste län. Din personliga utveckling hänger tätt ihop med Landstinget Sörmlands utveckling. Det är tillsammans vi får saker att hända. Vi står för jämlik hälsa och levande kultur i en hållbar, livskraftig region. Välkommen att jobba hos oss! Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt. Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.