Landrins Bil söker servicesäljare

Landrins Bil söker servicesäljare

Vi söker nu en servicesäljare till vår anläggning i Eskilstuna. Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av kundservice, meriterande inom fordonsbranchen och trivs med jobba mot uppsatta mål.

Om Tjänsten

Som servicesäljare är din främsta uppgift att ge rådgivning och boka service och reparationer till våra kunder i butik, via telefon, e-post och via våra digitala kanaler. I arbetsuppgifterna ingår även att planera teknikernas jobb, fakturera och handlägga garantiärenden. Du kommer att ingå i vårt serviceteam som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision "nöjd kund".

Placeringsort är Eskilstuna och arbetstiderna avser dagtid. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Kvalifikationer

· Flerårig arbetslivserfarenhet från kundservice eller försäljning, önskemål inom bilbranschen,

· fullständig gymnasieutbildning,

· mycket god svenska i tal och skrift,

· goda datakunskaper och meriterande om du tidigare har arbetat i vårt affärssystem Kobra,

· B-körkort.

Din profil

För att lyckas som servicesäljare ser vi att du är en person som trivs med att fronta kund och besitter god sambetsförmåga. Arbetet ställer höga krav på att kunna hantera olika individers behov och önskemål på ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Vi söker dig som är ansvarstagande, har en positiv inställning med goda sociala egenskaper och som gillar att jobba i ett högt tempo.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 23 maj 2021. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@landrinsbil.se och märk ansökan "Servicesäljare Eskilstuna"

Frågor angående tjänsten besvaras via mail av vår verkstadschef lasse.gustafsson@landrinsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare, Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 2 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande.

Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.