Landrins Bil söker bilglastekniker

Landrins Bil söker bilglastekniker

Vi söker nu en kvalitetsmedveten bilskadetekniker med hög servicekänsla till vår skadeverkstad Bilgård plåt & lack, Eskilstuna.

Om tjänsten

Som bilglastekniker hos oss på Landrins Bil kommer du att ingå i ett kompetent och prestigelöst team och jobba med att reparera och åtgärda krockskadade person- och transportbilar. Teamet består av ca 15 medarbetare som arbetar med hela processen av skadeärenden.

Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt genom att jobba mot vår mission "nöjd kund". Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att byta bilglas och laga stenskott. Du kommer även att bistå med hjälp av demontering och montering.

Din profil

Du är noggrann, kvalitetsmedveten med hög servicekänsla och förstår värdet med nöjd kund. Du är en bra lagspelare och det förutsätts också att du ska kunna arbeta självständigt. Vi ser gärna at du är utbildad bilskadetekniker eller likvärdig utbildning. Meriterande om du har arbetat med bilglas tidigare. Krav på B-körkort.

Placeringsort: Eskilstuna

Tjänsten avser heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, men senast 15 mars 2021. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till nyttjobb@landrinsbil.se märk ansökan "bilglastekniker".

Frågor angående tjänsten besvaras av skadeansvarig
Rasmus Barrögård via mejl till Rasmus.barregard@landrinsbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande.

Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.