Landrins Bil söker Biladministratör

Landrins Bil söker Biladministratör

Vi söker nu en vikarie som Biladministratör till vårt huvudkontor på Landrins Bil i Eskilstuna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fordonsadministration. Tjänsten ingår i ett team med tre personer som ansvararar för alla våra anläggningar i Sverige.

Om tjänsten

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att utföra de administrativa delarna av en fordonsförsäljning i nära samarbete med säljaren och tillsammans bidra till vår mission "Nöjd kund".

Som biladministratör ansvarar du för:
  • Intern administration av vagnkort
  • Registrering av ägarbyten
  • Kontakter med finansbolag
  • Hantering av hemkomna bilar
  • Fakturahantering
  • Ansvara för billeveranser
  • Övrig administration inom leverensservice.

Din bakgrund


För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet inom administration, god systemvana där erfarenheter från affärssystemet Kobra är meriterande.

Som person är du driven, gillar att vara en del av ett team och har god samarbetsförmåga. Du kommunicerar på ett enkelt sätt samtidigt som du är trygg i dig själv och är självgående i ditt arbete. Du arbetar proaktivt vilket gör att du kan hantera utmaningar på både kort och lång sikt samtidigt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete med goda förutsättningar. Tjänsten är ett vikariat på heltid med placering i Eskilstuna. Vikariatet löper på i 9 månader med eventuell möjlighet till förlängning.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, dock senast den 30 september. Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till nyttjobb@landrinsbil.se märk ansökan "Biladministratör". Frågor angående tjänsten besvaras av Ekonomichef Karin Jonsson via mejl till karin.jonsson@landrinsbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida https://landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil AB är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby,
Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 2 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande.

Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet - för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.