Fordonstekniker Nissan

Fordonstekniker Nissan

Landrins Bil utökar med siktet inställt på ännu bättre service och ännu högre kundnöjdhet.
Vi söker nu en fordonstekniker för arbete med Nissan i Eskilstuna.

Om Tjänsten

Som tekniker hos oss kommer du att ingå i ett kompetent och trevligt team och jobba med service och reparation av Nissan personbilar- och transportbilar. Stor vikt ligger vid att arbeta självständigt och hjälpa kunden på bästa sätt.

Placeringsort är Eskilstuna. Tjänsten avser heltid. Frågor angående tjänsten besvaras av Verkstadschef Lasse Gustafsson på 016-17 43 25 eller via mail till lasse.gustafsson@landrinsbil.se .

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Du har fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med Nissan är det en merit. Körkort B* är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till nyttjobb@landrinsbil.se märk ansökan "Tekniker Eskilstuna". Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.landrinsbil.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades för över 50 år sedan i Avesta. Idag finns vi på finns på fem orter i Sverige; Avesta, Eskilstuna, Lund, Västerås och Sundsvall. I koncernen är vi ca. 250 anställda och omsätter ca 2 miljarder. Vi säljer personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon.

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.