Reservdelssäljare

Reservdelssäljare

Vill du ta nästa steg i din karriär och arbeta med marknadsledande produkter? Vi söker dig som trivs att jobba i team och vill vara med och bidra till hög kundservice och leva upp till vår vision "nöjd kund". Du kommer vara en del av en familjeägd organisation med framdrift på vår anläggning i Eskilstuna.

Om Tjänsten

Som reservdelsförsäljare är dina arbetsuppgifter att serva våra kunder och kollegor genom att ta emot beställningar i butik, via telefon och e-post. Du kommer vara placerad i vår frontdesk och parallellt arbeta praktiskt med våra artiklar på vårt reservdelslager. Du kommer att ingå i vårt serviceteam som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och leva upp till vår vision "nöjd kund".
Placeringsort är på vår anläggning i Eskilstuna. Tjänsten är heltid på dagtid och tillsvidareanställning. Vi kan tillämpa 6 månaders provanställning. Lönen är fast månadslön med prestationsbaserad bonus.

Din bakgrund

Vi söker dig som är en driven, ansvarstagande, ordningsam person med goda sociala egenskaper och som gillar att jobba i ett högt tempo. Systemvana och B -körkort är ett krav. Vi vill att du har erfarenhet av försäljning/kundservice och gärna från motorbranschen. Kobravana är meriterande.
Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Hos oss på Landrins Bil får du jobba i en positiv och rolig miljö där den ena dagen inte är lik den andra. Vi är ett expansivt företag med marknadsledande produkter. Vi erbjuder löpande kompetensutveckling då vi förväntas följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete, med högt tempo och god laganda.
Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 22-07-03. Frågor angående tjänsten besvaras av tf. reservdelschef Christoffer Andersson via e-post på christoffer.andersson@landrinsbil.se
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik och Lund. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 300 anställda och omsätter ca 2 miljarder. Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är en brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.