Installatör till LH Produkter

Installatör till LH Produkter

Om företaget

Med över 25år erfarenhet av allt inom systemvaccum så ligger vi bland Sveriges ledande leverantörer av Svensktillverkade centraldammsugare, svets och rökutsug, Spånsugsanläggningar samt vaccumpumpsenheter.

Vi utför totalentreprenader av centralsystem inom både industri och komfortstäd.

Vår styrka är att med egen tillverkning enkelt kunna anpassa oss efter kundens behov vilket oftast innebär speciallösningar till lågt pris.

Företaget har egna montörer och servicepersonal som ombesörjer för ett nära samarbete med er som kund.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Trivs du i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta stort eget ansvar? 
Som Installatör av centraldammsugare på LH Produkter kommer du främst att arbeta med nybyggnationer inom komfortsidan (Hotell, vårdinrättning mm). 
Det här jobbet är dessutom helt rätt för dig som vill känna eget ansvar och trivs med att driva många projekt samtidigt.
Att jobba som Installatör av centraldammsugare
Att arbeta på LH Produkter innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur bygg- och anläggningsbranschen fungerar. 
Det dagliga arbetet berör främst installation av ny produktion. Mer specifikt kommer du att montera och på andra sätt tillverka utrustning vid nybyggnation. 
Tjänsten är på heltid och du kommer att ha stor frihet i din roll vad gäller både arbetstider och upplägg.
Din profil
Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom VVS-montering att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av att läsa byggritningar sedan tidigare samt att du har lätt att kommunicera med övriga hantverkare på byggen.
Man utgår från Eskilstuna och jobbar främst i Mälardalsområdet vissa övernattningar kan dock förekomma i perioder.
Intresserad?
Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Bogdanov på peter.bogdanov@bestbemanning.nu.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fastighet
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bestbemanning.nu
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Best Bemanning & Rekrytering har stenkoll på den lokala marknaden och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering och coachning. Vår story började med människor. Kärnan i alla verksamheter och vår viktigaste tillgång. Hos oss får du trivas och utvecklas - vara best!