Projektledare/Platschef Betong till Kvalitetsbygg

Projektledare/Platschef Betong till Kvalitetsbygg

Tjänstebeskrivning

Arbetar du som projektledare/platschef inom byggbranschen och vill komma till ett växande bolag där du får vara med att påverka? Ta chansen att anta en ny spännande utmaning på KvalitetsBygg AB!

Just nu söker vi en projektledare/platschef till ett betongprojekt i Stockholm med omnejd.
I rollen som projektledare/platschef har du en central roll i betongprojekt där du ansvarar för att projektmålen uppnås. Du är affärsinriktad, kundorienterad och driver projekt utifrån tidsplan och budgetmål. Du anordnar och leder möten och besiktningar, samt bistår vid ekonomiska avstämningar. Du medverkar även vid upphandlingar och har ansvar för projektets kvalitet och arbetsmiljöarbete. I denna roll direktrapporterar du till arbetschef.

Hos KvalitetsBygg AB får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en entreprenörsdriven verksamhet som satsar på hög kvalitet, hög kompentens och service.

Krav på person

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som arbetsledare, platschef eller entreprenadingenjör. Du är en ödmjuk, utåtriktad och social person med en god analytisk förmåga. Det är även av stor vikt att du är affärs- och resultatinriktad samt har förmåga att leda projektets personal, leverantörer och underentreprenörer. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i engelska ses som meriterande.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar i veckan
Huvudkontor: Ostmästargränd 5, Årsta

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 0739 40 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KvalitetsBygg AB bedriver sedan starten 2006 en miljövänlig byggkoncern, med 60 anställda, som utför entreprenader inom ROT och Nyproduktion åt både företag och privatpersoner. KvalitetsBygg AB erbjuder högkvalitativa byggnadsarbeten, renoveringar och stambyten genom hög kompetens och service.

Välkommen med din ansökan!
Sökord: Platschef Betong Bygg Nyproduktion ROT Chef Arbetsledare Arbetschef Renovering Stambyte Miljö Nybyggnation Köksmontage VVS Kakel Klinker Entreprenad UE Upphandling ÄTA APD Logistik BF9K Kvalitetsbygg