Servicetekniker Eskilstuna

Servicetekniker Eskilstuna

Servicetekniker Eskilstuna

Vi erbjuder dig en bred roll med många spännande och intressanta tekniska utmaningar på ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Du kommer med ditt service- och underhållsarbete skapa mervärde för våra kunders byggnader, vara drivande i att säkerställa att våra utrustningar är säkra och tillförlitliga. Självklart kommer vi se till att du får den produktutbildning som behövs för att lyckas i rollen.


Du ska till exempel:

Hitta lösningar inom service/underhåll och övervaka ute hos våra kunder för att maximera säkerheten, samtidigt som driftstopp och kostnader ska minimeras.


Planera, organisera och utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt, prioritera de viktigaste åtgärderna steg för steg.


Vara strukturerad, driftig och håller god ordning och reda med en god förmåga att effektivt planlägga arbetsdagen


Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad Teknisk- eller Industri inriktad gymnasieutbildning eller Underhåll, El eller Automation. Vi ser det som meriterande om du har några års erfarenhet från arbete med felsökning inom elkomponenter, jobbat med styr och regler, och med ett stort intresse av teknik och mekanik. B körkort är ett krav och du måste behärska svenska och engelska. Har du erfarenhet från hissbranchen är det mycket meriterande.


Som person är du noggrann och serviceinriktad person som har god förståelse av förebyggande underhåll och dess utveckling. Du planerar och organiserar själv din arbetsdag, jobbar självständigt med stort ansvar. Som person trivs du och tycker det är roligt att bemöta och vara behjälplig mot våra kunder för långsiktiga kundrelationer.


Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång


Anställningen är heltid med start enligt överenskommelse. Arbetsberedskap ingår i tjänsten. Du kommer utgå från ditt hem med egen servicebil.


Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2019-04-15. Har du frågor är du välkommen att kontakta: Robert Andersson Distriktschef på tfn 021-13 23 70 alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö på tfn 010-2184030


Vi ser fram emot din ansöka
Mer info
Telefon 0102184030
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kone.se
Sista ansökningsdag 15 apr (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM OSS

KONEs uppdrag


är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på


NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se