Logistikutvecklare till Arken Zoo Centrallager

Logistikutvecklare till Arken Zoo Centrallager

Arken Zoo är ett spännande företag i tillväxt som ingår i Musti Group, Nordens största husdjurskedja. Totalt har vi ca. 300 butiker i Finland, Sverige och Norge, med en stark tillväxt de närmsta åren. Vi har också en stor och växande e-handel. Vårt mål är att ständigt göra livet enklare, säkrare och roligare - för dig och ditt husdjur. Läs mer på www.arkenzoo.se På vårt lager i Eskilstuna på ca 25 000kvm jobbar ca 120 anställda och vi levererar produkter till e-handelskunder i Sverige och Norge och till våra butiker i Sverige, Norge och Finland. Vi levererar till våra varumärken Arken Zoo, Djurmagasinet, Animail och Vetzoo i Sverige, Musti och Vetzoo i Norge samt Musti ja Mirri i Finland.

Den här rekryteringen är ett samarbete mellan Arken Zoo och Jefferson Wells. Du kommer att bli anställd hos Arken Zoo.

Vill du bli en viktig tillgång på logistikavdelningen på ett framgångsrikt och expansivt företag med ansvar för att vidareutveckla vår logistik? Så kan det bli! Arken Zoo växer och söker en person som kan axla en ny roll som Logistikutvecklare. Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan!

Om tjänsten
Som Logistikutvecklare kommer du få ett stort ansvar att effektivisera och implementera flödena på hela lagret, samt analysera och se över vilka effektivitetsförbättringar som går att genomföra. Bland annat att säkerställa och optimera lagernivåer och produktionsvolymer för kostnadseffektiva processer. Ditt uppdrag innebär ett nära samarbete med tre andra medarbetare på logistikavdelningen. Du rapporterar direkt till Lagerchefen som sitter i Eskilstuna.

För att trivas som Logistikutvecklare har du god kommunikations- och samarbetsförmåga och kan utrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har god analytisk förmåga och har arbetat med liknade arbetsuppgifter i minst två år. Du ska vara trygg i dina logistikkunskaper och kunna använda ditt affärsmannaskap på ett konstruktivt och flexibelt sätt.

Delar av din arbetsdag:
  • Driva och utveckla förbättringsarbetet av våra processer
  • Simulering och optimeringar av logistik- och lagerflöden
  • Följa upp och agera på uppsatta KPI:er
  • Implementera processer och förbättringar och driva standardisering av dessa över alla lager i Norden.
  • Driva och säkra logistikperspektiv i företagets projekt, som projektmedlem eller projektledare.
Är det dig vi söker?
Till den här rollen söker vi dig som har en utbildningsbakgrund från högskola eller YH inom logistik eller företagsekonomi. Du jobbar troligtvis idag som logistikutvecklare, logistiker eller projektledare inom logistik eller liknande. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en riktigt god kommunikatör som är pedagogiskt och som ser att alla medarbetare förstår dina förbättringar.

Du trivs med att arbeta i högt tempo, samtidigt som du är utvecklingsinriktad. Du är noggrann men har ändå en känsla för helheten. Du har en förmåga att självständigt identifiera förbättringar samtidigt som du kan samspela med kollegor för att implementera dem. Du har hög integritet, vilket passar bra ihop med att vi sätter hög vikt vid förmågan att driva igenom förändringar.

Som person är du social och glad, och ditt hjärta bultar lite extra hårt för att leda och utveckla andra. Dina kunskaper inom logistik är både djupa och breda. I övrigt söker vi dig som:
  • har erfarenhet av industri, lager eller logistik.
  • har kunskap från WMS-system, gärna Astro som vi använder
Vad kan Arken Zoo erbjuda dig?
Vi har förmånen att verka i en nordisk miljö med stor erfarenhet och bred kompetens där nya och spännande utmaningar finns för dig med hög ambitionsnivå och arbetskapacitet. Våra produkter och kompetens gör skillnad för våra djurvänner och dess ägare. Du kommer i arbetet med logistikutveckling kunna skapa dig en bred förståelse över processer och flöden.

Våra värderingar positiv, professionell, hjälpsam, inspirerande och ansvarsfull genomsyrar vår verksamhet

Sök tjänsten idag!
Ansök via www.jeffersonwells.se Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Thomas Andersson på telefonnummer: 016-155733. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-02-28.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren