Projektledare till Infobric Fleet

Projektledare till Infobric Fleet

Är du projektledare och vill ha ett arbete med möjlighet att driva förändring på en dynamisk arbetsplats? Som Teknisk projektledare hos Infobric Fleet i Arboga får du möjlighet att arbeta i en utvecklade roll på ett snabbt växande företag. Ta chansen och sök redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Vi på Professionals Nord har fått förtroendet att hjälpa Infobric Fleet att rekrytera en Teknisk projektledare. Infobric Fleet är sedan 2020 en del av Infobric Group, en nordisk digitaliseringspartner för ett hållbart samhällsbyggande. Infobric Fleet i sig är ett nordiskt marknadsledande SaaS företag som idag består av cirka 100 medarbetare som utvecklar digitala tjänster och skapar lösningar för företag där fordon, maskiner och utrustning utgör en viktig del av verksamheten

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Infobric Fleet. Frågor kring tjänsten hänvisar vi till info@pn.se.

Du erbjuds:
  • En dynamisk arbetsplats med möjlighet att dagligen vara med och påverka verksamheten.
  • Stora utvecklingsmöjligheter i ett mycket snabbt växande företag.
Arbetsuppgifter

Som Teknisk projektledare ansvarar du främst för utveckling av telematikutrustning. Du kommer ingå i ett team där din roll är att driva projekt från start till mål och säkerställa genomförandet av det dagliga arbetet. Du kommer arbeta med kravställning och kvalitetstestning vilket med fördel sker datadrivet, därför ser vi att du har god analysförmåga och kanske erfarenhet av datahanteringsverktyg, exempelvis Power BI. Du kommer även arbeta i ärendehanteringssystemet GiT.

Dina arbetsuppgifter innefattar även:
  • Daglig kontakt med kollegor, leverantörer och partners runt om i världen.
  • Felsökning, rapportering och uppföljning med leverantörer.
  • Driva resurser mot uppsatta mål.
Vi söker dig som:

Har en ingenjörsutbildning samt några års erfarenhet av teknisk projektledning i en komplex systemmiljö. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är om du har erfarenhet inom telematik och agila arbetsmetoder. Det är även meriterande om du har erfarenhet av test- och kvalitetsarbete. Vi tror såklart även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Infobric Fleet. Då arbetet innehåller många kontaktytor ställer vi höga krav på din goda kommunikativa förmåga. Du är samarbetsvillig och ansvarstagande som person för att på ett strukturerat sätt leda och driva projekt i varierande storlek och komplexitet. Dessutom är du en lagspelare som tar hand om dina kollegor och älskar att vinna.

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid

STAD: Arboga

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.
Mer info
Område Västerås
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://infobric.se/fleet/sv/om-infobric-fleet/
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi utvecklar digitala tjänster som förenklar vardagen, ger besutsstöd, och ökar lönsamheten till företag där fordon, maskiner och utrustning utgör en viktig del av verksamheten. Allt började i Arboga, med sex ingenjörer som tillsammans hade en vision om att det borde gå att få saker att prata med varandra, det vi idag brukar kalla Internet of Things. Med ett stort engagemang växte bolaget i snabb takt med både nya medarbetare, lokaler men framförallt nya smarta tjänster. Allt samlat under varumärket TelliQ. 2020 fick vi nya ägare och blev en integrerad del av Infobric Group under namnet Infobric Fleet. Idag sysselsätter Infobric Fleet ca 100 medarbetare med fokus på att vidareutveckla våra tjänster mot framtiden och ta hand om de tusentals kunder som dagligen nyttjar våra system och lösningar för en enklare vardag.