Lokalvårdare

Lokalvårdare

Vi söker dig som har vana från arbete inom städbranschen. Vi är ett litet företag som vill ge våra kunder den bästa servicen.

Du kommer att arbeta med bland annat hemstäd, trappstädning, flyttstädning, byggstäd, kontorsstäd mm. Tjänsten är en timanställning med goda chanser till en fast tjänst lite längre fram.

Detta är en tjänst som passar dig som är ansvarsfull och mycket noggrann. Du har ett öga för detaljer och gör ditt yttersta för att tillgodose våra kunders önskemål och har en stolthet i att göra ett bra och noggrannt jobb.

Kvalifikationer: Flytande svenska i tal och skrift, körkort, tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Egenskaper: Bra planerings- och ordningsförmåga. Ansvarstagande samt självgående. Mycket noggrann och beredd på att hoppa in där det behövs. Vi ser gärna att du har ett glatt humör och bra samarbetsförmåga.

Tillträde omgående.

Låter detta som ett jobb för dig?

Skicka ett CV och personligt brev till info@idasstad.se
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://idasstad.se/
Sista ansökningsdag 29 aug 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med Ida i spetsen levererar ett helt team mångårig erfarenhet av lokalvård och fönsterputs. Idas städservice finns nära dig i Eskilstuna när du behöver städhjälp.

Vi strävar efter att ha samma personal hos dig för att skapa trygghet och kvalitet. I största utsträckning jobbar vi med miljömärkta produkter och tillhandahåller allt material och städredskap när vi städar hos dig.