Säljare till Hejco, Örebro, Västmanland, Södermanland

Säljare till Hejco, Örebro, Västmanland, Södermanland

I drygt 60 år har vi på Hejco designat, utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla de människor som arbetar med att ta hand om andra. Ambitionen är att tillverka de bästa arbetskläder, med bra kvalitet, på ett hållbart sätt. Våra kunder finns i inom vård & omsorg, dental, städ, hotell, restaurang och kök.

Säljare / Konsulent

På Hejco arbetar vi alltid med kunden i fokus. Som säljare hos oss arbetar du med att skapa långsiktiga relationer hos befintliga och nya kunder. Tillsammans med vårt säljteam på 11 personer ansvar du för försäljningen i ditt distrikt. Känner du igen dig i vår slogan "Vi bryr oss om dem som bryr sig om andra"? Då är det hos oss på Hejco du ska jobba!

Vi letar efter dig som vill följa med på vår resa in i framtiden. Du får utbildning och coachning som anpassas individuellt efter dig för att du ska trivas och utvecklas hos oss. I utbyte ger du oss din passion och energi. Distriktet är mellersta Sverige och lämplig bostadsort är i Södermanland, Västmanland eller Örebro län.

Vi ställer några frågor till Joe Jones,

Säljchef på Hejco

Ni söker just nu efter en Säljare till ert team, kan du beskriva vem letar efter?

Den person vi söker är någon som precis som vi - bryr sig om andra. Eftersom rollen till stor del är rådgivande är det viktigt att man kan lyssna på vad kunden har för behov och hjälpa dem att få det ännu bättre på sitt arbete med rätt kläder som är anpassad efter individen och arbetssituationen.

Vad behöver man ha för bakgrund för att söka jobbet?

Troligtvis har man jobbat inom försäljning, eller inom branscherna där våra kunder verkar, dvs vård och omsorg, städ, hotell, restaurang, skönhet och hälsa.

Hur kan en typisk arbetsvecka se ut?

Det är ett varierande och spännande arbete att vara Säljare hos oss! Ena dagen sitter du med inköpsorganisationen i en kommun eller ett privat bolag där du presenterar och säljer in Hejco. Du utbildar även både beslutsfattare och användare i våra kollektioner. Nästa dag är du ute med kläder för att göra utprovningar till de som skall bära kläderna. Man träffar många olika människor och tillbringar mycket tid ute på fältet. Det innebär också en del tunga lyft eftesom det är du som kör ut kläderna till provningarna. Däremellan har du administrativ tid, besöksbokning, nykundsbearbetning och planering.

Tjänsten

Du kommer att få arbeta på ett väl inarbetat distrikt och försäljningen sker via befintliga och nya kunder inom Hejco`s segment samt via lokala återförsäljare. Du har budgetansvar gällande omsättning, lönsamhet samt kostnader. I tjänsten ingår resor och ca 10-15 övernattningar per år.

Hejco är ett bolag med stark värdegrund. Våra värderingar, Caring, Proud, Dedicated, Easy är viktiga för oss. Som medarbetare hos oss är du en ambassadör och förebild för dessa både internt och externt.

Du utgår från ditt hemmakontor. Om du är nyfiken på hur vårt huvudkontor i Borås ser ut kan du kika på videon som Cernera spelade in hos oss.

Vi har en familjär arbetsplats där vi bryr oss om varandra, alla ideér är välkomna. Vi har ett stort socialt hållbarhetsansvar där vi från tid till annan volontärarbetar för att vi bryr oss. Ofta ser Boråsborna oss på våra walk and talk möten där vi passar på att plocka upp skräp i vårt närområde.

Youtube: https://youtu.be/jhQBacHFlgo

Din profil

Vi söker dig som är en utåtriktad, självständig och strukturerad person med mycket energi. Du är kreativ, lösningsorienterad och kan fatta beslut på en affärsmässig nivå. Du är tydlig i din kommunikation, är bra på att hantera människor och är duktig på att inspirera och skapa goda relationer med dina kunder.

Grundläggande krav för tjänsten är körkort, god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Word, Excel och Power Point. Eftergymnasial utbildning och försäljningserfarenhet är meriterande.

Vi erbjuder:

Du får jobba i en spännande roll i en organisation som ligger i framkant inom vår bransch. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och ständigt arbeta för att utveckla dig som individ. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Hos oss får du härliga kollegor, utbildningar för att kunna utvecklas samt tjänstebil. Våra medarbetares hälsa är viktiga för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag.

I denna tjänst har vi tagit ställning till samarbetspartner och annonskanaler därför undanber vi oss kontakt från rekryteringsbolag och annonseringsföretag.

Sökord: Säljare, Fältsäljare, Utesäljare, Area Manager, Account Manager, Area Sales Manager, Konsulent, Säljkonsulent, Försäljning, Rågivare, Regionsäljare, Regionansvarig, undersköterska, sjuksköterska, hemtjänst, tandhygienist, veterinär, kock, kallskänka, vård, omsorg, restaurang, hälsa,
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 19 aug 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!