Hasta Home - Internationell kundservice och marknadsassistent

Hasta Home - Internationell kundservice och marknadsassistent

Internationell kundservice och marknadsassistent

Hasta AB söker dig som har en passion för människor, marknad och modern försäljning och vill vara med i vår expansion inom e-handel på den Europeiska marknaden!

Hasta är specialisten som erbjuder ett brett sortiment av gardiner, solskydd och gardintillbehör som säljs via återförsäljare och online. Senaste året har Hasta expanderat stort med onlineförsäljningen i Sverige och nästa steg är att fortsätta ut i Europa.

Som internationell marknadsassistent och kundservice ansvarar du för ordermottagning och uppdateringar på den engelska hemsidan och sköter kontakten med våra internationella kunder. Ihop med marknadsteamet ser du till att kommunikationen anpassas för den internationella kunden och översätter text och budskap. Du är ansiktet utåt mot våra internationella kunder, ansvarig för engelskspråkig kundservice och bemöter våra internationella kunder via telefon, chatt och e-mail.

Du är en person som sprider glädje och värme omkring dig och som älskar kundkontakt och att prata med människor. Du har antingen engelska som modersmål eller har bott och verkat i ett engelskspråkigt land under en längre tid, vilket gör att du talar och skriver engelska flytande. Du har god datorvana, är noggrann och är kreativ för att hitta lösningar som gör din kund nöjd. Du har ett intresse i heminredning och tycker att det är spännande att sätta dig in i alla detaljer som rör vårt sortiment så att du kan hjälpa kunden hitta den perfekta gardinlösningen.

I Hasta ryms även varumärkena Lectus Sängar (exklusiva, svensktillverkade sängar) och Descotex (grossist av komponenter och vävar för rullgardinstillverkning). Hasta har även verksamheter i Kina, bl.a. via systerbolaget Hd4u som producerar majoriteten av Hastas produkter.

Arbetsuppgifter
 • Kundservice mot internationella kunder via telefon, chatt och mail
 • Ordermottagning från internationella kunder
 • Uppdatera den internationella hemsidan i samarbete med marknadsteamet
 • Returadministration
 • Assistera vid behov på övrig kundservice/ordermottagningsavdelning
 • Assistera vid behov på marknadsavdelningen
Kvalifikationer
 • Engelska som modersmål eller flytande
 • Förstår Svenska
 • God datorvana
 • Hög social kompetens
 • Gymnasieutbildning
Ansökan skickar du via ansökniningsknappen. Urval sker löpande, skicka därför din ansökan snarast.

Om du har ytterligare frågor kan du kontakta Rebecca Hammar på Hasta Home via mail: rebecca.hammar@hasta.se

Läs mer om oss på www.hastahome.se

Sökord: administration, marknad, marknadsföring, ehandel, e-handel, kundtjänst, säljsupport, kundservice, support, copywriter
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 mars (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!