Finsktalande Internationell kundservice och marknadsassistent

Finsktalande Internationell kundservice och marknadsassistent

Finsktalande kundservice och marknadsassistent

Hasta AB söker dig som är finsktalande, har en passion för människor, marknad och modern försäljning och vill vara med i vår expansion inom e-handel på den Europeiska marknaden!

Hasta är specialisten som erbjuder ett brett sortiment av gardiner, solskydd och gardintillbehör som säljs via återförsäljare och online. Senaste året har Hasta expanderat stort med onlineförsäljningen i Sverige och nästa steg är att fortsätta ut i Europa.

"Det händer väldigt mycket just nu och det är en spännande resa vi har framför oss. Nyckeln till vår framgång är att våra fantastiska medarbetare varit engagerade i förändringsprocessen och hjälpt varandra för att lyckas. Nu när vi går ut på nya spännande marknader vill vi stärka vårt team med någon som älskar kundservice och marknadsföring lika mycket som vi gör!"

- Therese Danielsson, VD Hasta AB

Som internationell marknadsassistent och kundservice ansvarar du för ordermottagning och uppdateringar på den Finska hemsidan och sköter kontakten med våra internationella kunder. Ihop med marknadsteamet ser du till att kommunikationen anpassas för den internationella kunden och översätter text och budskap. Du är ansiktet utåt mot våra internationella kunder, ansvarig för finsk kundservice och bemöter våra internationella kunder via telefon, chatt och e-mail. Innan den finska marknaden kommit igång till fullo är du med på svenska kundserviceavdelningen och hjälper till.

Du är en person som sprider glädje och värme omkring dig. Du älskar kundkontakt och att prata med människor. Du har antingen finska som modersmål eller har bott i Finland i många år, vilket gör att du talar och skriver finska flytande. Du har god datorvana, är noggrann och är kreativ för att hitta lösningar som gör din kund nöjd. Du har ett intresse i heminredning och tycker att det är spännande att sätta dig in i alla detaljer som rör vårt sortiment så att du kan hjälpa kunden hitta den perfekta gardinlösningen.

I Hasta ryms även varumärkena Lectus Sängar (exklusiva, svensktillverkade sängar) och Descotex (grossist av komponenter och vävar för rullgardinstillverkning). Hasta har även verksamheter i Kina, bl.a. via systerbolaget Hd4u som producerar majoriteten av Hastas produkter.

Arbetsuppgifter
 • Kundservice mot internationella kunder via telefon, chatt och e-mail
 • Ordermottagning från internationella kunder
 • Uppdatera den internationella hemsidan i samarbete med marknadsteamet
 • Returadministration
 • Assistera vid behov på övrig kundservice/ordermottagningsavdelning
 • Assistera vid behov på marknadsavdelningen
Kvalifikationer
 • Flytande Finska i tal och skrift
 • Svenska flytande i tal och skrift
 • God datorvana
 • Hög social kompetens
 • Gymnasieutbildning
Skicka din ansökan via ansökningsknappen så snart som möjligt, då intervjuer sker löpande.

Om du har ytterligare frågor kan du kontakta Rebecca Hammar på Hasta Home via mail: rebecca.hammar@hasta.se

Sökord: administration, marknad, marknadsföring, ehandel, e-handel, kundtjänst, säljsupport, kundservice, support, copywriter, finska
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration, Marknadsföring, Marknadsassistent, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 11 juli 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!