Säljare / Marknadsansvarig till Gustafslunds Handelsträdgård, Eskilstuna

Säljare / Marknadsansvarig till Gustafslunds Handelsträdgård, Eskilstuna

Säljchef och Marknadchef

Eskilstuna

Rollen

Jobbet som sälj- och marknadsansvarig hos oss är både komplex och väldigt varierande. Du kommer bla ansvara för att stärka våra marknadsandelar både hos befintliga och nya kunder. Du kommer organisera och effektivisera våra order och leveransrutiner samt implementera faktureringsrutiner. Du kommer jobba nära produktionen och vara delaktig i det dagliga arbetet. Ditt ansvar kommer även innebära att se till så att kunderna får den hjälp som behövs för att våra produkter synliggörs på bästa sätt i butikerna och i sociala medier. Detta är en del av de arbetsuppgifter som kommer ingå i din nya roll, så återigen den är omväxlande, utmanande och flexibel!

Profil
  • Du har erfarenhet från dagligvaruhandeln/fackhandeln gärna i en KAM roll eller liknande inom B2B med goda försäljningsresultat
  • Du är en trygg, stabil och tydlig med fokus på att utveckla verksamheten
  • Du har ett stort affärsmannaskap, är strukturerad och målinriktad.
  • Du har goda kunskaper inom IT och är van användare av Officepaketet
  • Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift samt har körkort
Som person

Du är en tydlig och god kommunikatör samt har en genuin förmåga att engagera, motivera och vinna förtroende hos både medarbetare och kunder. Att du är prestigelös, ödmjuk och flexibel är andra egenskaper vi värdesätter.

Vi erbjuder

Gustafslunds Handelsträdgård är ett gammalt och väletablerat familjeföretag som präglas av stark framtidstro som är i ett förändringsskede. Vi söker dig som vill vara med och påverka företagets framtid och fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en mycket central roll i företaget som präglas av korta beslutsvägar och högt till tak. Du kommer ingå i ledningsgruppen och rapportera direkt till vår VD. Vi har marknadsmässiga villkor.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en spännande utmaning är du varmt välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning, Account Manager, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 24 mars 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gustafslunds Handelsträdgård är ett av landets ledande producentföretag av lökblommor. Vi specialiserar oss på lökblommor, främst tulpaner, hyacinter, amaryllis och påsklilja i kruka. Denna vinterproduktion kombinerar vi under övriga årstider med blommande krukväxter såsom julstjärnor, pelargon och praktpetunia. Vi är ett tjugotal tillsvidare anställda och under högsäsongen arbetar ca. 90 personer ute i vår odling.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare,mardnadsföring, marknadskoordinator