Verkstadstekniker till Fuji Autotech i Eskilstuna

Verkstadstekniker till Fuji Autotech i Eskilstuna

Lösningsorienterad tekniker med erfarenhet av att programmera bearbetningsmaskiner sökes till Fuji Autotech i Eskilstuna

Har du erfarenhet av att programmera maskiner för skärande bearbetning? Vill du arbeta i ett företag som är ledande inom sitt område? Bra! Då kan denna unika roll i ett högkvalitativt internationellt företag vara rätt för dig.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fuji Autotech AB är en leverantör av nivå 1-system dedikerad till kommersiella fordonsindustrin. Fuji Autotech är ett företag med stabila ägare och en positiv utveckling. Kundavtalen gäller i många år och man har nyligen tecknat flera nya avtal. Fuji Autotechs marknadsandel bland europeiska lastbils-OEM är 60% på rattkolonnerna.

Vi erbjuder dig en internationell miljö med globala kunder och influenser från Japan i vår produktion.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Programmering och inkörning av program i bearbetningsmaskiner utifrån ritningsunderlag
 • Val av skärande och hållande verktyg för att åstadkomma en så kostnadseffektiv bearbetning som möjligt
 • Upprätta och uppdatera operationsbeskrivningar, ställblad och andra produktionsunderlag
 • Mätberedning av bearbetade artiklar inklusive programmering av laserscanningsutrustning
 • Optimeringar av befintliga program
 • Avhjälpande aktiviteter vid fel eller störningar i bearbetningsmaskiner
 • Delta i arbetet med att finna rotorsaker samt vidta åtgärder vid reklamation eller interna avvikelser
 • Support och tekniskt stöd mot operatörer
 • Arbete i maskiner vid frånvaro eller beläggningstoppar
 • Ha en tät dialog med underhållsavdelningen i samband med reparationer
 • Delta i arbete med optimering av flöden och intern logistik inom maskinverkstaden och mot monteringen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ
 • Utbilda medarbetare vid behov i bearbetningskunskap
 • Uppdatera operatörsbeskrivningar
 • Arbeta för innovativa lösningar inom maskinbearbetningen
 • Arbeta för minskade kvalitetsbristkostnader
VEM ÄR DU?

Du har goda kunskaper och erfarenhet av beredningsarbete och programmering av bearbetningsmaskiner samt praktisk erfarenhet från arbete i bearbetningsmaskiner. Du har även goda kunskaper inom mätteknik samt kunskaper inom AutoCad. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Din IT-mognad är hög och du är en van användare av Office-paketet. Det är meriterande om du har kännedom om ISO 14001 och ISO/TS 16949.

För att trivas och kunna leverera i rollen är du strukturerad, metodisk, lösningsorienterad, ansvarskännande och flexibel. Du har även en förmåga till helhetssyn, analys och att tänka resultatorienterat.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech