Utvecklare till spännande företag sökes!

Utvecklare till spännande företag sökes!

Har du tekniskt intresse och brinner för problemlösning? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som utvecklare mot inbyggda system kommer du arbeta i ett mycket kompetent team. Du kommer arbeta med tekniskt utmanande och varierande projekt som till störst del innefattar problemlösning. Det kommer vara mot några av Sveriges största företag och du kommer att vara direkt knuten till resultatet.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Programmering
 • Felsökning av problem
 • Styrning
 • Kundhantering
 • Delta i försäljning
Vid start kommer du få en god introduktion och vid din sida ha kollegor med olika bakgrund och erfarenhet. Alla med det gemensamma i en vilja att utvecklas, ha ett stort engagemang, och en positiv approach. För rätt person finns det stora möjligheter att växa i rollen och utvecklas inom företaget.

Din profil

Skallkrav
 • Examen som ingenjör inom datavetenskap, elektroteknik, mekatronik eller motsvarande.
 • Grundläggande kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
 • Tidigare erfarenhet av C, C++
 • Kunskap inom MATLAB och Simulink
 • Egna fritidsprojekt som är relevant för tjänsten
 • Arbetslivserfarenhet från likande arbete
 • Examensarbete inom fordonsindustrin
 • Körkort B
Personlighet:
Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi ser att du ser en lösning i alla problem, är nyfiken och tycker om förändringar. Vidare är du en lagspelare som trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete. I arbetet visar du stort engagemang, är öppen och trivs med kundkontakt. Du motiveras av att prestera både för din egen och gruppens utveckling samt är lyhörd för dina kollegors åsikter.

Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Eskilstuna
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer hålls löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 aug 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande konsultföretag som hjälper sina kunder att digitalisera och automatisera sina system, arbetssätt och produkter. Det är en organisation som är öppen, stödjande, smidig och engagerande med syfte att få dig att utvecklas. Företaget kombinerar deras passion för att hitta nya och bättre lösningar med deras tekniska kunnande. Stämningen präglas av en prestigelös atmosfär där alla arbetar för att skapa gemensamma resultat.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.