Projektledare inom ventilation sökes till Eskilstuna!

Projektledare inom ventilation sökes till Eskilstuna!

Har du en bakgrund från ventilationsbranschen och är redo att ta nästa kliv och bli projektledare? Nu har vi en spännande möjlighet för dig.
Missa inte chansen - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du ha yttersta ansvaret för de projekt du blir tilldelad. Det innebär att planera arbeten, beställa material, ansvara för budget och se till att projekten håller tidsplan. Under din inledande period kommer du att få upplärning av en senior kollega innan du får ansvar över egna projekt. Det finns alltid seniora och duktiga kollegor att fråga eller diskutera med. Det är viktigt att du har förståelse och erfarenhet av branschen, samt att du har ekonomisk förståelse för att kunna budgetera dina projekt.

Din profil

Skallkrav:
  • 1-2 års erfarenhet som projektledare med bakgrund inom ventilation eller arbetserfarenhet inom ventilationsmontage
  • Svenska
Meriterande:
  • Arbetsmiljöansvar (Bas-U, Bas-P)
  • Utbildning inom ventilation, bygg, ekonomi eller projektledning
Vi söker dig som är social, strukturerad och ansvarsfull. Du har ledaregenskaper och är stresstålig. Du har en stor vilja att lära dig nya saker och har en analytisk ådra och ett bra ekonomiskt tänk.

Villkor

Omfattning: Heltid
Arbetstider: 07-16 med flex
Placering: Eskilstuna
Start: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett av dom största installationsföretagen i Norden med ca 5000 anställda. De arbetar för att ge fastigheter liv genom att installera och underhålla funktioner för elektricitet, värme och kyla, vatten, sprinkler, ventilation, kraft och säkerhet. I denna tjänst kommer man arbeta på ventilationsavdelningen. Dom lägger mycket fokus på trivsel och utveckling hos sina anställda.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.