Extrajobb som junior supporttekniker hos ledande IT-konsultföretag i Eskilstuna!

Extrajobb som junior supporttekniker hos ledande IT-konsultföretag i Eskilstuna!

Har du ett brinnande intresse för IT och service? Vill du få meriterande erfarenhet av IT-branschen, och ser du kanske en framtida karriär som IT-konsult? Passa på att söka tjänsten som supporttekniker redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker arbetar du med att ge support och felavhjälpning av IT-utrustning, om kunds dator, kringutrustning, nätverkskomponent, hårdvara eller mjukvara inte fungerar som förväntat, ger du support på plats genom att felsöka och åtgärdar dessa problem.
Rollen som supporttekniker innefattar hantering av incidenter och inkommande ärenden. Dessa kommer att hanteras via ärendehanteringssystemet (Activedirectory), samt mail och telefon. Du kommer dagligen att kommunicera med kunder i person eller via TeamViewer när du hjälper dem med problem som till exempel Office365, Outlook, Windows samt nätverk.

Din profil

För att passa in i rollen som supporttekniker så tror vi att du har gått en gymnasialutbildning eller vidareutbildning inom IT/Teknik, och har ett stort intresse av att hålla på med datorer. När dina nära och kära har problem är det dig de söker sig till - inte bara på grund av din tekniska kunnighet, utan även på grund av ditt engagerade och trevliga sätt. Du har god social kompetens, och förstår att en lyckad service-upplevelse handlar lika mycket om ett trivsamt bemötande som att finna en lösning på det tekniska problemet. Du håller en hög servicenivå genom att använda dig av din goda kommunikativa och pedagogiska förmåga.
Krav:
  • Gymnasiekompetens med IT inriktning alt. vidareutbildning eller erfarenhet.
  • Svenska och Engelska i tal o skrift
  • Kan arbeta självständigt med Office365, Outlook, Windows samt nätverk
Meriterande:
-Tidigare erfarenhet av support

Villkor

Arbetstid: En dag i veckan (onsdag) 7-16 eller8-17
Omfattning: 8h / vecka
Tjänstgöringsort: Eskilstuna
Startdatum: Omgående
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 073 516 89 77
Område Eskilstuna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 aug (69 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en gigant inom IT, med ca. 7000 medarbetare. Som marknadsledande i Norden och Baltikum, tredje störst i Europa, och på plats i sju länder ligger företaget i framkant som leverantör av IT-infrastruktur. För detta uppdrag kommer du att sitta ute hos en av deras kunder en dag i veckan. Företaget erbjuder ett heltäckande produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan - från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa IT-infrastruktur i världsklass lägger de grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige. De har goda utvecklingsmöjligheter och en lång tradition av att ta till vara på junior kompetens med interna karriärsprogram fär konsulter själva får välja inriktning: "duktiga specialister är svåra att hitta - vi skapar dem själva". Mer information om kundföretaget ges ut vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.