Energiingenjör till välkänt företag sökes!

Energiingenjör till välkänt företag sökes!

Är du en driven person som vill göra skillnad i samhället? Vill du jobba i team tillsammans med kompetenta kollegor? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med konstruktion av kyl-, värme-, ventilation- och sanitetssystem genom att beräkna flödes- och effektberäkningar i byggnader och anläggningar. I ditt dagliga arbete kommer du främst använda dig av CAD-programmet Autocad med applikationen Magicad eller Revit. Till en början kommer du få lära dig alla system och blir tilldelad en mentor för att sedan ta mer ansvar i projekten. Du kommer arbeta i både stora och små projekt och arbetet utförs i team.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör med inriktning energi och/eller VVS och kyla
  • Kunskap i AutoCAD från utbildningen
  • Svenska i tal och skrift
  • Svensk medborgarskap
Meriterande:
  • Körkort B
  • Arbetslivserfarenhet inom området
Vi söker dig som är driven och vill utveckla dina kunskaper inom VVS. Då du kommer arbeta i team är det viktigt att du är samarbetsvillig och hjälpsam.

Villkor

Placeringsort: Eskilstuna
Omfattning, Heltid, tillsvidare
Start: Omgående

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund jobbar med VVS projektering åt ett statligt verk. De är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser där du kommer arbeta med kompetenta kollegor och du erbjuds otroliga utvecklingsmöjligheter.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.