Driven Produktionsplanerare sökes till Eskilstuna

Driven Produktionsplanerare sökes till Eskilstuna

Är du en strukturerad och driven kille/tjej, som är vill jobba med planering och ansvar på en större produktion? Då kan det här vara jobbet för dig. Ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för tillfället en tjänst som produktionsplanerare åt vår kund. Din uppgift kommer vara att hålla i trådarna och ansvara för vår kunds produktion. Du kommer att vara länken mellan produktionen och kunderna, och även hantering av orders och annan leverantörkontakt. Du kommer att ha den närmsta kontakten med produktionen. Eftersom vår kund är ett globalt företag är utvecklingsmöjligheterna goda.

Din profil

Vi söker dig som är noggrann, social och beredd på att hålla i många trådar samtidigt. Du ska vara nyfiken och vara hungrig på att vilja gå framåt i ditt arbetsliv. Eftersom du har det närmsta ansvaret till produktionen, så ser vi även att du har viss teknisk kunskap.

Skallkrav:
  • Svenska/Engelska i tal och skrift
  • Någon form av högskoleutbildning med teknisk inriktning
Meriterande:
  • Erfarenhet av tekniskt arbete
  • Office paketet framför allt Excel
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • Erfarenhet av programmet AX Dynamics
Villkor

Omfattning: Heltid
Beläget: Eskilstuna
Start: Omgående, men hänsyn tas till uppsägningstid
Arbetstider: 07:30-16:30
Lön: Enligt kollektivavtal

Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdagen!
Mer info
Kontaktperson Richard Zamani
Telefon 0722-31 40 81
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en stor producent inom livsmedelsbranschen och finns på flera ställen i både Sverige och i över 100 andra länder. De är ett anrikt företag som är under konstant utveckling och som även är producenter av andra typer av produkter än livsmedel.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.