Kock till Brunnsta Värdshus, Eskilstuna Fazer Food Services

Kock till Brunnsta Värdshus, Eskilstuna Fazer Food Services

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som kock!

Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker en kock med stor passion för mat. Som kock hos oss kommer ditt arbete vara varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök så som ansvar för, lunch, catering och middagar, egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden där du framhäver de gröna smakerna allt enligt trendguiderna.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt erfarenhet från storkök på minst 3 år. Du är väl insatt i livsmedelsverkets egenkontrollprogram och förespråkar ordning och struktur i ditt arbete. Vi söker dig som tycker om att botanisera med smaker och hittar din inspiration från världens olika kök som du sedan förverkligar i vår restaurang. För att trivas hos oss tycker du om att använda din fantasi och kreativitet för att skapa smakupplevelser och utveckla vår verksamhet. För att vara lämplig i rollen som kock hos oss talar och skriver du flytande svenska.

Om Fazer Food Services restaurang Brunnsta Värdshus
Vi serverar dagligen ca 500 luncher i vår restaurang och vi har en omfattande cateringverksamhet. Vi har dagligen en kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk rätt och arbetar mycket med säsongens grönsaker både i råkostbuffén och i riktade sallader till våra maträtter. Brunnsta Värdshus är en nyckelhålscertifierad restaurang där vi stolt kan erbjuda våra gäster ett hälsosamt alternativ till det traditionella. Vi har öppet från tidig morgon till sen eftermiddag och tillgodoser dagens alla behov från frukost och mellanmål till lunch och matlådor. Vi i teamet följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Fazer Food Services söker dig som är en sann inspiratör med stor energi och som vill vara en del av vårt team på Brunnsta Värdshus!

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta Sofia Dahlqwist 076-1342981. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2019-11-13. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser