Brunnsta Värdshus söker kreativ kock, Eskilstuna

Brunnsta Värdshus söker kreativ kock, Eskilstuna

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer Food Services som kock!


Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker en kock som är en sann inspiratör med stor energi och som en del i ett team får verksamheten att växa och utvecklas. Som kock hos oss kommer du att arbeta kreativt med den moderna lunchen, både i bufféform och vår gästmatsal. Vi gillar att arbeta över gränserna i vårt team så dina arbetsuppgifter är varierande men består bland annat även av egenkontroll, inventering och lagerhantering. Med begreppet smakupplevelse formar du våra menyer och som medarbetare står du för ett värdskap med hög servicekvalitet och lagar mat från grunden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag. Kvällar och schemalagda helger kan förekomma.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.

Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2018 tog vårt team guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har utbildning inom restaurangskola eller likvärdig examen samt god datavana. Vi söker dig med tidigare erfarenhet av husmanskost, á la carte och fine fining. Du har ett högt kvalitetstänk och ett gott ekonomiskt sinne. Vi söker dig som har ett sinne för exponering och dekorationer och som brinner för det kreativa!

Som person är du glad, positiv och framför allt en flexibel person som stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. För att trivas i rollen som kock hos oss är du prestigelös och tycker om att vara del av en grupp som hjälper varandra över gränserna samtidigt som du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Som kock hos oss har du nära kontakt med våra gäster som kommer från hela världen vilket gör att vi söker dig som talar och skriver flytande svenska och engelska. Körkort är ett krav.

Om Fazer Food Services restaurang Brunnsta Värdshus
Vi serverar dagligen ca 500 luncher i vår restaurang och vi har en omfattande cateringverksamhet. Vi har dagligen en kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk rätt och arbetar mycket med säsongens grönsaker både i råkostbuffén och i riktade sallader till våra maträtter. Brunnsta Värdshus är en nyckelhålscertifierad restaurang där vi stolt kan erbjuda våra gäster ett hälsosamt alternativ till det traditionella. Vi har öppet från tidig morgon till sen eftermiddag och tillgodoser dagens alla behov från frukost och mellanmål till lunch och matlådor. Vi i teamet följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Fazer Food Services söker dig som är en sann inspiratör med stor energi och som vill vara en del av vårt team på Brunnsta Värdshus!

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Sofia Dahlqwist på telefon: 076 - 134 29 81. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-04-25. Fazer kan komma att kontrollera sociala medier i samband med din ansökan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fazer.se
Sista ansökningsdag 25 apr 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närhelst någon tar sig tid att njuta av våra produkter eller tjänster, känner och upplever de den kärlek och omsorg vi adderar till allt vi gör. Vår mission - Mat med mening - förverkligas av 15 000 medarbetare runtom på våra många hållbara och innovativa verksamheter. Vi har expanderat från våra nordiska rötter till att bli ett internationellt företag och vi är redo för att fortsatta växa globalt. Om du delar vår passion, kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser