Däckmontör för personbilar och lastvagnar till vår verkstad i Eskilstuna

Däckmontör för personbilar och lastvagnar till vår verkstad i Eskilstuna

Nu förstärker vi vårt team i Eskilstuna med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra till att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Om jobbet
Du ingår i ett litet sammansvetsat team som arbetar med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar och entreprenadmaskiner. Ditt fokus kommer att vara däckservice på såväl tunga som lätta sidan samt enklare servicejobb.

Vi söker dig som:
  • Har B-körkort
  • Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag
  • Har fordonsteknisk gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning/erfarenhet
Vi sätter alltid säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarstagande person.

Om anställningen
Vi har kollektivavtal och erbjuder en konkurrenskraftig lön, bra personalförmåner och ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling.Tjänsten är tillsvidare med en provanställningsperiod på 6 månader.

Hur du söker jobbet
Låter detta som en spännande utmaning ska du söka så snart som möjligt dock senast den 19 mars 2019. Urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta Platschef: Michael Fasth på 072 54 73 033

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.euromaster.se/
Sista ansökningsdag 19 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ska vara det ledande däck och fordonsservicenätverket i Europa, och det är våra medarbetare som får detta att hända! På Euromaster kan du ständigt växa, utveckla dina färdigheter och dra nytta av olika uppdrag som ökar din motivation såväl som din kompetens. Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,2 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng