Lagersäljare – Sommar, till Beijer Eskilstuna

Lagersäljare – Sommar, till Beijer Eskilstuna

Beijer Eskilstuna söker nu efter lagersäljare som kan stärka teamet under sommaren. Har du god erfarenhet av lager och trivs med daglig kundkontakt? Då är denna tjänst något för dig! Läs mer nedan och bli en del av Team Beijer i dag!

Dina huvudsakliga
arbetsuppgifter

Som lagersäljare arbetar du i vår lagermiljö och möter där dagligen våra företagskunder. I det dagliga arbetet möter du såväl återkommande som nya kunder, privat- samt företagskunder som besöker filialen. Rollen innebär därför ett stor fokus på service och att stötta kunderna med det de behöver hjälp med, det kan bland annat innebära lastning, lossning och rådgivning. Förutom nära samarbete med övriga lagersäljare & din lagerchef ingår även samarbete med övriga filialens personal, såsom butikspersonal och företagssäljare.

Vi söker dig som
Vi söker dig
som har erfarenhet av lagerarbete men även dig som besitter ett extra intresse för försäljning och kundservice. Som person är du social, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i.
Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har både körkort och truckkort. Har du kunskap om byggmaterial är detta meriterande.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett företag med brinnande intresse för
Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Tjänsten är en sommaranställning under sommarsemestern fram till vecka
33. Start under juni månad. Placeringsort är Eskilstuna.

Välkommen med att skicka in
din ansökan IDAG. Urval och intervjuer sker löpande.

För frågor kring tjänst
eller process, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075
- 241 21 49.

Sökord: Lagersäljare, lager, lagerarbete, varuplock, truck, kundvård, kundkontakt, brädgård, Sales assistant warehouse, retail, byggmaterial
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.