Utredare med utvecklingsfokus till vård och omsorg

Utredare med utvecklingsfokus till vård och omsorg

Om arbetsplatsen
Vår nya utredare har utvecklingsfokus och vill vara med och forma framtidens vård och omsorg. I det här jobbet får du utmana invanda sätt att bedriva verksamheter för äldre och för personer med funktionsnedsättningar.

Du ingår i Vård- och omsorgsförvaltningens utredningsenhet. Enheten arbetar med strategiska utvecklingsfrågor på förvaltningsövergripande nivå. Dina kollegor är utredare, utvecklare, medicinskt ansvariga sjuksköterskor och medicinskt ansvarig för rehabilitering. Totalt är vi ca 9 personer.

Arbetsuppgifter
Vi står inför stora omvärldsförändringar med ökande volymer, målgrupper med alltmer komplexa hjälpbehov och ny teknik. Vi måste tänka nytt och arbeta långsiktigt med utveckling av kärnverksamheten och med den enskilde individen i fokus. Här får du jobba med strategiska utvecklingsfrågor på förvaltningsövergripande nivå på uppdrag av nämnd och förvaltningsledning. Jobbet är både utmanande och stimulerande och det finns gott om utrymme att samspela med olika funktioner. Din kreativitet och ditt lösningsfokus välkomnas. Hos oss får du på ett väldigt tydligt sätt vara med och bidra till att omvandla politikens vilja till en hållbar strategi.

Du svarar för nämndens handläggnings- och beslutsprocess och deltar i prognosarbete för att beskriva trender och utveckling. Du bidrar till omvärldsbevakning kopplat till vård och omsorg och medverkar på så sätt till att verksamheten bedrivs med god kvalitet. Det evidensbaserade arbetet och samverkan med aktörer som region Sörmland, Mälardalens universitet och civilsamhället är viktigt.

Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete och vana att leda utvecklingsarbete. Du har en högskoleutbildning med relevant inriktning för tjänsten. Verksamhetsområdet vård och omsorg är väl känt för dig och du har stor förståelse för de utmaningar vi står inför. Med din strategiska och analytiska förmåga når du goda resultat. Det är meriterande om du har kunskap inom aktuell lagstiftning - HSL, SoL och LSS. Den politiska dimensionen i uppdraget både gillar och förstår du och din flexibilitet gör att du trivs i vår organisation som behöver vara på tå för att möta de ständiga förändringarna. Självklart gör du dig skickligt förstådd i både tal och skrift.

Är du redo för en roll där du får kombinera din erfarenhet av utredningsarbete med en stor dos kreativitet och nytänk? Är du samtidigt en uthållig person som tar saker i mål? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse

Anställningens omfattning
Tillsvidareanställning
Heltid
Tillsvidare

Övrigt
Vill du vara med och leda vägen? Vi erbjuder en arbetsplats som går före och leder vägen i en av Sveriges mest hållbara kommuner. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare är du med och utvecklar Eskilstuna genom goda hållbara möten, vägledning och service. Genom ett aktivt och modigt medarbetarskap samt ett tillitsfullt och engagerat ledarskap är du med och driver förändring. Du gör skillnad för människor varje dag.

Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan eftersom den ligger till grund för vårt urval.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D. Märk din ansökan med Rekryteringsenheten och annonsens referensnummer.
Mer info
Kontaktperson Åsa Tavemark
Telefon 016-710 84 34
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration, Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning, Kommunal administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eskilstuna.se/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (7 dagar kvar)