Tim- och semestervikarier till Vård och omsorg

Tim- och semestervikarier till Vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Brinner du för att hjälpa andra och göra skillnad i samhället? Har du förmågan att anpassa dig till olika situationer och miljöer? Är du en ansvarsfull och pålitlig medmänniska? Då vill vi att du söker dig till oss på bemanningsenheten!

Hos oss arbetar vi med människor, för att se till att de får en meningsfull vardag och en god omvårdnad. De människor du möter varierar i ålder, i färdigheter och vad de har för omsorgsbehov. Vi finns där behovet finns vilket innebär både inne i stan och på landet i hela Eskilstuna kommun. Vi arbetar dag, kväll, helg och även natt.

Som timvikarie anställs du på bemanningsenheten och får en placering på en eller flera arbetsplatser där du hoppar in vid semester eller sjukdom. Under sommaren finns det möjlighet att få ett schema.

Om det här verkar intressant så tycker vi att du ska ansöka redan idag!

När du söker arbete på Bemanningsenheten kommer vi att löpande gå igenom ansökningar och kalla de som är aktuella till enskilda videointervjuer. Kallelse sker via e-post så håll ett extra öga på din inkorg eller skräpposten ifall vi vill träffa just dig.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill ha ett meningsfullt sommarjobb eller timvikariat där du verkligen har möjlighet att göra skillnad.

Här kan du läsa om de områden vi bemannar. I din ansökan kommer du att få ange vilka områden du kan tänka dig att arbeta inom. Vi kommer även prata om detta vid eventuell intervju. Läs noga och se vad som passar dig bäst.

Äldreboende

Du arbetar med att ge vård och omsorg till äldre på ett av våra äldreboenden. Den enskildes behov styr omfattningen av service och omvårdnad.

Hemtjänst

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge stöd, personlig omvårdnad och service till brukarna i deras egna hem så att de ska kunna bo kvar hemma.

Personlig assistans

Här stödjer du vuxna brukare i deras egna hem eller någon annanstans där brukaren befinner sig och oftast arbetar du ensam. Brukarnas behov av stöd varierar beroende på funktionsnedsättning. Många har ett högt omvårdnadsbehov.

LSS Vuxna

Vi stöttar vuxna personer med funktionsvariationer där deras behov, vilja och färdigheter står i fokus. Du arbetar på ett eller flera av våra boenden där du stöttar personer i deras hem-miljö.

LSS Barn

Här stöttar du barn och ungdomar med funktionsvariationer antingen i hemmet, fritids eller på boende.

Socialpsykiatri

Vår uppgift är att stödja och motivera våra brukare med psykiska och fysiska funktionsnedsättningar till en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Du kan arbeta på antingen ett boende eller i brukarens egna hem.

Daglig verksamhet

Arbetet innebär att du finns med personen när den genomför de aktiviteter vi har som daglig verksamhet. Aktiviteterna är kreativa och bygger på ett intresse hos personen.

Nära vård

Arbetet innebär ett stort ansvar då du möter multisjuka äldre i deras egna hem. En stor del av arbetsuppgifterna innefattar hälso- och sjukvårdsinsatser, i syfte att undvika sjukhusvård.

Intensiv hemrehabilitering (IHR)

Här arbetar du i ett multiprofessionellt team för att brukaren ska klara sig i sitt hem. Målsättningen är att minska eller helt ta bort behovet av hemtjänst.

Kvalifikationer

För att vara anställd hos oss ska du:
 • Vara över 18 år.
 • Uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift.
 • Ha god datorvana eftersom det ingår en hel del dokumentation och informationsinhämtning.
För vissa tjänster ska du:
 • Vara utbildad undersköterska.
 • Ha fullständigt gymnasiebetyg.
 • Ha B-körkort och egen bil att använda för att ta dig till arbetsplatsen.
 • Kunna cykla (gäller vid arbete inom hemtjänsten).
 • Tala finska.
Vi ser gärna att du har:
 • Erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreomsorg.
 • Erfarenhet av arbete med personer med fysisk- eller psykisk funktionsnedsättning.
För oss är det viktigt hur du är som person. För att kunna arbeta och trivas hos oss behöver du vara självständig, pålitlig och kunna ta stort eget ansvar. Du håller det du lovar! Du har ett positivt förhållningssätt och servicekänsla samt en förståelse och respekt för brukarens behov.

Du behöver vara en person med stort engagemang för målgruppen och alltid ha brukaren i fokus och utgå från dennes behov. I våra arbetsgrupper ställer vi upp för varandra och därför söker vi dig som är en lagspelare och som har lätt för att samarbeta.

Tillträde

Tillträde enligt överenskommelse

Anställningens omfattning

Sommarjobb / Säsongsanställning

Timavlönad

6 månader eller längre
Mer info
Kontaktperson Bemanningsenheten
Telefon 016-710 14 11
Område Eskilstuna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Undersköterska
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida https://www.eskilstuna.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Övrigt

Läs gärna mer om Eskilstuna kommun som arbetsgivare på www.eskilstuna.se.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen märkt Rekryteringsenheten eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D.
 • jobbjustnu