Hej Projektägare inom el- & stadsnät!

Hej Projektägare inom el- & stadsnät!

Vill du bli vår projektägare och vara beställare av morgondagens el- och stadsnät i en expansiv region? Då kan du vara vår nya kollega!

Vem trivs hos oss?

"Som kund tänker man ofta inte alls på elnätet. Det är bara något som finns där och som får människors och företags vardag i våra kommuner att fungerar. Men vi som jobbar med elnätet vet att det något viktigt vi jobbar med. Det är trots allt en samhällsfunktion som vi underhåller, bygger ut och levererar. I och med den stora byggtakten i våra kommuner har vi ett viktigt uppdrag att utföra för att våra kunder fortsatt inte ska behöva tänka på oss. Varje dag jobbar jag och mina medarbetare för att skapa bra förutsättningar för framtidens elleveranser genom att utveckla elnäten, och det är en glädje för mig som chef att se att det inte bara är elnätet som utvecklas utan även mina kollegor."

Fredrik Tinglöw, chef för Nätutveckling & Projekt

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en befattning som projektägare på avdelningen Nätutveckling & Projekt inom vårt affärsområde Elnät. Avdelningen ansvarar för att utveckla och förnya el- och stadsnäten så att vi kan möta nya och befintliga kunders behov. Eskilstuna och Strängnäs är två starka tillväxtkommuner vilket ställer stora krav på att planera för framtidens infrastruktur. Båda kommunerna kan stoltsera med stabila nät som har en hög leveranssäkerhet till alla våra kunder. Som projektägare hos oss kommer du koordinera och beställa de projekt som behövs för att stärka våra befintliga nät och bygga nya för att trygga el- och stadsnätsförsörjningen i våra växande kommuner. Du är placerad i Eskilstuna och rapporterar direkt till chefen för Nätutveckling & Projekt.

Som projekägare ansvarar du för att beställa och följa upp genomförandet av investeringsprojekt för både våra el- och stadsnät, från investeringsbeslut till färdig anläggning. Du har kontroll på resultat, tider, gör ekonomisk uppföljning och svarar för ÄTA-hanteringen i projekten. Vi ser att du är en social och kommunikativ person som har lätt för att samarbeta eftersom du kommer ha kontakt med entreprenörernas projektledare, kunder, markägare och olika myndigheter. Du har ett kreativt och utvecklingsinriktad tänk som du får användning av när du arbetar med utveckling av arbetsmetoder, stödsystem och projektverksamheten. Du har en förmåga att kombinera operativa dagliga uppgifter med att se strategiskt långsiktigt på ditt ansvarsområde samtidigt som du är strukturerad, resultat- och målinriktad samt har bra sinne för ordning och planering.

För att lyckas väl i tjänsten har du en teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning och praktiskt erfarenhet av att jobba som projektledare. Om du har kunskap inom EBR och entreprenadjuridik ser vi det som meriterande. Du bör också ha goda ledaregenskaper för att klara av att styra både interna och externa beställningar.

Vilka är vi?

Vi är Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, och vi är med och bygger det samhälle som vi alla vill bo och verka i. Både idag och imorgon. Vi värdesätter mångfald i vår verksamhet och strävar efter att alltid vara nära, modiga, schyssta och pålitliga. Se filmen om oss som arbetsgivare här. Vill du veta hur vår rekryteringsprocess fungerar? Klicka här.
  • Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB Strängnäs Energi. Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com
  • Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare, med våra över 500 medarbetare.
  • Vår affärsidé: Tillsammans är vi det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.
  • De verksamheter vi driftar har en årlig omsättning på 1,8 miljarder kronor
Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan 20 janurai 2019. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår nätutvecklingschef Fredrik Tinglöw. Du når Fredrik på telefon 016-10 65 60 eller via mejl fredrik.tinglow@esem.se

Övrigt

Till rekryterings- och annonsföretag: Vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 jan (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eskilstuna Energi och Miljö (EEM) och SEVAB Strängnäs Energi (SEVAB) har i uppdrag att bedriva konkurrenskraftiga verksamheter inom energi- och miljöområdet som levererar optimal nytta till kunder och invånare med minimal miljöpåverkan. För att framgångsrikt kunna fortsätta erbjuda dessa samhällsbärande funktioner även i framtiden beslutade våra ägare att starta Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö (ESEM). Ett gemensamt driftbolag med ansvar för att driva och utveckla EEMs och SEVABs verksamheter och anläggningar. Sedan 1 januari 2014 är alla medarbetare anställda hos ESEM och allt arbete som våra cirka 500 medarbetare utför, sker på uppdrag av EEM och SEVAB. ESEM är en nytänkande lösning som innebär att de välkända och trygga varumärkena EEM och SEVAB finns kvar i relationen till våra kunder. Samtidigt kan vi göra mer för fler människor i ett större geografiskt område till mindre kostnad.