Är du serviceinriktad och analytisk? Har du dessutom erfarenhet av elkonstruktion?
Då kan du vara vår nya elkonstruktör!

Vem trivs hos oss?
"Det är alltid stor efterfrågan på våra tjänster och finns stora möjligheter till utveckling. Att jobba med elprocesser är spännande, man känner verkligen att det är ett viktigt jobb. Vi på avdelningen är ett sammansvetsat gäng och har ett stort intresse av att skapa ett mervärde för de processer och insatser som de olika affärsområdena kräver."
Anders Carlsson, Konstruktör på El & Automation, Service

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en tjänst som elkonstruktör på avdelning El & Automation som är placerad inom vår stödfunktion Service. Avdelningen har huvudansvaret för alla elarbeten på våra fastigheter och anläggningar. Här ingår konstruktion av processanläggningar åt alla affärsområden. Som elkonstruktör hos oss kommer du bland annat jobba med konstruktion och dokumentation av olika typer av elanläggningar. Du är placerad i Eskilstuna och rapporterar till El & Automationschef Malin Bark.

Som elkonstruktör har du stor vana av att arbeta med processutrustningar och är bekant med att utföra riskanalyser. Du utför dina arbetsuppgifter ute på anläggningarna på ett noggrant, analytiskt och strukturerat sätt samtidigt som du håller hög servicenivå gentemot våra interna kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ta fram konstruktionsunderlag samt att konstruera och konfigurera elunderlag. Beredskap ingår i tjänsten, därför lägger vi stor vikt vid att du alltid är beredd på att hantera plötsligt uppkomna situationer och har god förmåga att agera under press.

För att lyckas i ditt uppdrag är du utbildad ingenjör med flerårig erfarenhet inom området eller så har du motsvarande yrkeskunskap med inriktning mot el-, process- eller reglersystem. Du har erfarenhet av kabelberäkningar, exempelvis i El-vis eller Febdok, och kan utföra elkonstruktioner med hjälp av Cadett ELSA eller liknande CAD-verktyg. Vi ser också att du gärna har erfarenhet av Atex-direktiven och har erfarenhet av ASi och Profibus.


Vilka är vi?

Vi är Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, och vi är med och bygger det samhälle som vi alla vill bo och verka i. Både idag och imorgon. Vi värdesätter mångfald i vår verksamhet och strävar efter att alltid vara nära, modiga, schyssta och pålitliga. Se filmen om oss som arbetsgivare här. Vill du veta hur vår rekryteringsprocess fungerar? Klicka här.
  • Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB Strängnäs Energi. Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com
  • Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare, med våra närmare 500 medarbetare.
  • Vår affärsidé: Tillsammans är vi det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.
  • De verksamheter vi driftar har en årlig omsättning på 1,8 miljarder kronor
Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan senast den 20 mars 2019. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår El & Automationschef, Malin Bark.

Du når Malin på telefon 016-10 62 80 eller via mejl malin.bark@esem.se

Övrigt
Till rekryterings- och annonsföretag:
Vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eskilstuna Energi och Miljö (EEM) och SEVAB Strängnäs Energi (SEVAB) har i uppdrag att bedriva konkurrenskraftiga verksamheter inom energi- och miljöområdet som levererar optimal nytta till kunder och invånare med minimal miljöpåverkan. För att framgångsrikt kunna fortsätta erbjuda dessa samhällsbärande funktioner även i framtiden beslutade våra ägare att starta Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö (ESEM). Ett gemensamt driftbolag med ansvar för att driva och utveckla EEMs och SEVABs verksamheter och anläggningar. Sedan 1 januari 2014 är alla medarbetare anställda hos ESEM och allt arbete som våra cirka 500 medarbetare utför, sker på uppdrag av EEM och SEVAB. ESEM är en nytänkande lösning som innebär att de välkända och trygga varumärkena EEM och SEVAB finns kvar i relationen till våra kunder. Samtidigt kan vi göra mer för fler människor i ett större geografiskt område till mindre kostnad.