Hej Distributionselektriker!

Hej Distributionselektriker!

Har du ett stort intresse för elkraftteknik? Vill du bidra i arbetet att stärka och utveckla våra elnät? Då kan du vara vår nya Distributionselektriker!

Vem trivs hos oss?

"Jag trivs verkligen som fisken i vattnet med det här jobbet. Det är rörligt, det är dynamiskt och jag får vara ute i fält och jobba. Att arbeta med el är ett ansvarsfullt jobb som jag tar på största allvar. Det handlar ju om säkerhet, både för mig och för andra. Eftersom jag både bygger och underhåller elnät och även gör jobb för externa kunder så blir det varierande. Det känns alltid lika roligt när jag åker runt i kommunen och vet att jag tillsammans med mina kollegor har gjort så att folk har ett bekvämt liv. Dessutom jobbar jag ihop med ett skönt gäng arbetskamrater" Johan Thörnberg, Distributionselektriker på avdelning Entreprenad, Elnät

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder just nu en tjänst som Distributionselektriker på vår avdelning Entreprenad inom affärsområdet Elnät. Affärsområdet ansvarar för att vidareutveckla, bygga ut och underhålla elnätet så att våra kunder får sin el dygnet runt, året om. Entreprenadavdelningen har rollen som en utförande avdelning som bygger och underhåller elnät, industrinät, vägbelysningsanläggningar och stadsnät i både Strängnäs och Eskilstuna kommun. Tjänsten är placerad antingen i Strängnäs eller i Eskilstuna och rapporterar till vår gruppchef Marilouise Widmark.

Som Distributionselektriker utför du fältarbete på vårt elnät och säkerställer att elleveransen når ända fram till våra kunder i ur och skur. Vi ser att du har ett stort intresse för elkraftteknik som du får omsätta i praktiken genom ditt arbete hos oss. Du utför dina uppgifter på ett metodiskt och noggrant sätt och har lätt för att samarbeta. Du har också förmåga att knyta bra kontakter, både med dina kollegor men även med externa konsulter och med kunder. Då beredskap ingår i tjänsten bör du känna dig trygg med att hantera plötsligt uppkomna situationer samtidigt som det är en fördel om du har din bostad i eller i närheten av Strängnäs eller Eskilstuna.

För att lyckas väl i rollen har du en gymnasieutbildning med elteknisk inriktning. Du har också erfarenhet inom nyanläggning, reparation och har flerårig erfarenhet av att arbeta inom elkraftsbranschen. Har du dessutom intyg inom Heta arbeten, Arbete på Väg och motorsågskörkort ser vi det som meriterande.

Vilka är vi?

Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö är en arbetsgivare som värnar om dig som medarbetare. Se filmen om oss som arbetsgivare här. Vill du veta hur vår rekryteringsprocess fungerar? Klicka här.
  • Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, är ett gemensamt driftbolag för Eskilstuna Energi och Miljö och SEVAB Strängnäs Energi. Läs gärna mer om våra uppdragsgivare på eem.se och sevab.com
  • Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare, med våra närmare 500 medarbetare.
  • Vår affärsidé: Tillsammans är vi det ledande energi- och miljötjänsteföretaget.
  • De verksamheter vi driftar har en årlig omsättning på 1,8 miljarder kronor
Vill du bli en av oss är du varmt välkommen med din ansökan senast 9 september 2018 . I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vänta inte med din ansökan!

Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår gruppchef Marilouise Widmark.

Du når Marilouise på telefon 016-10 65 46 eller via e-post marilouise.widmark@esem.se

Övrigt

Till rekryterings- och annonsföretag: Vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marilouise Widmark
Telefon 016-10 65 46
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.esem.se
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eskilstuna Energi och Miljö (EEM) och SEVAB Strängnäs Energi (SEVAB) har i uppdrag att bedriva konkurrenskraftiga verksamheter inom energi- och miljöområdet som levererar optimal nytta till kunder och invånare med minimal miljöpåverkan. För att framgångsrikt kunna fortsätta erbjuda dessa samhällsbärande funktioner även i framtiden beslutade våra ägare att starta Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö (ESEM). Ett gemensamt driftbolag med ansvar för att driva och utveckla EEMs och SEVABs verksamheter och anläggningar. Sedan 1 januari 2014 är alla medarbetare anställda hos ESEM och allt arbete som våra cirka 500 medarbetare utför, sker på uppdrag av EEM och SEVAB. ESEM är en nytänkande lösning som innebär att de välkända och trygga varumärkena EEM och SEVAB finns kvar i relationen till våra kunder. Samtidigt kan vi göra mer för fler människor i ett större geografiskt område till mindre kostnad.