Vi söker vår nästa PLATSCHEF

Eskilstuna Brädgård - nya i Nordströmskoncernen

I likhet med samtliga anläggningar i Nordströmskoncernen kommer Eskilstuna Brädgård uteslutande att inrikta sig mot kategorin yrkeskunder. Detta kommer att innebära en stor omställning med systematisering av rutiner och arbetssätt liksom en förändring av sortiment och tjänsteutbud för att passa yrkeskunderna. Det är du som platschef som kommer att leda denna spännande förändring!

Vi erbjuder
  • En utmanande och attraktiv tjänst med stort ansvar
  • En platt och snabbfotad organisation med korta beslutsvägar
  • En engagerad, stabil och långsiktig ägare
  • Sunda etiska värderingar och en tydlig hållbarhetsstrategi
  • Trevliga, engagerade och kompetenta kollegor
  • Attraktiva personliga villkor
Din roll

Med hjälp av ett litet, kompetent team om fyra medarbetare ansvarar du för hela verksamheten inklusive resultat, försäljning, lager och personal. Du har en viktig roll i att skapa struktur och goda förutsättningar för dina medarbetare att lyckas. Du ansvarar för att upprätthålla bolagets rutiner och se till att din anläggning lever upp till Nordströms fyra grundbultar: aktiv försäljning , hög servicenivå , ordning & reda samt progressivt miljöarbete.

Som platschef leder du försäljningsarbetet genom att sälja in Eskilstuna Brädgård som leverantör till nya och befintliga kunder. Koncernens decentraliserade organisation innebär att du har stor frihet att utforma ditt dagliga arbete. Som platschef är du en viktig del av koncernens ledningsgrupp och rapporterar direkt till koncernens VD.

Dina egenskaper

Vi söker dig som är utåtriktad, energisk och strukturerad med förmågan att bygga långsiktigt goda relationer med kunder och medarbetare. Vi tror att du har gedigen erfarenhet av försäljning, goda ledaregenskaper och ett gott affärssinne. Rollen kräver god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift, kunskaper inom MS Office samt körkort B. Yrkeserfarenhet från bygghandel eller annan närliggande B2B-handel är ett krav.
Mer info
Kontaktperson Christoffer Bergsman
Telefon 070-545 55 71
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

XL Bygg Brägår´n i Eskilstuna har förvärvats av Nordströms Bygghandel AB som tillträder som ny ägare 1 september 2022 och då namnändrar verksamheten till Eskilstuna Brädgård. Nordströms är ett ägarlett bolag med tretton bygghandelsanläggningar som levererar byggmaterial, betongkomplement, trävaror och snickerier till yrkeskunder i Eskilstuna, Stockholm, Västerås, Örebro, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Norrköping och Linköping. Koncernen har 340 anställda och omsatte 2021 ca 1850 mkr.