Underhållstekniker till Elis Textil Service AB, Eskilstuna

Underhållstekniker till Elis Textil Service AB, Eskilstuna

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service.

Vi driver branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Underhållstekniker

till Eskilstuna


Söker du nya utmaningar inom underhållsarbete och vill vara en del av ett välkänt bolag i Eskilstuna! Då kan det vara dig vi söker!

Du kommer att vara stationerad i Eskilstuna och arbeta med allt från förebyggande till avhjälpande underhållsarbete med fokus på driftsäkerhet och maximal prestanda. I rollen som underhållstekniker kommer du att rapportera till underhållschefen och ingå i ett team på 6 personer.

Vad innebär rollen som underhållstekniker?
  • Löpande och avhjälpande underhåll av produktionsutrustning så som torktumlare, tvättmaskiner och kringutrustning.
  • Skötsel/drift av fastighet, ventilation, kemikaliehantering och panna gas/ånga.
  • Innefattar arbeten inom: VVS, mekanik, pneumatik, hydraulik och elektronik.
Varför ska du välja Elis?
Anställning i ett stabilt och marknadsledande företag inom tvätteribranschen i Sverige, en trevlig arbetsmiljö och trevliga kollegor.

Vem är du?
Du är en utåtriktad, driven och lösningsorienterad person som alltid har anläggningens bästa i fokus. Du har förmågan att hantera olika personer och situationer utan att förlora din professionalism. Vi förväntar oss att du är bekväm med att löpande avrapportera inför produktionsgrupper det arbete som gjorts och skall genomföras. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Krav
Vi söker dig med några års erfarenhet av systematiskt underhållsarbete. Du har tidigare arbetat inom tillverkande industri alternativt motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har goda kunskaper inom el och automation. Då vårt huvudkontor finns i Paris ser vi det som en merit att du behärskar engelska i tal och skrift.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Underhållschef Michael Filander på michael.filander@elis.com.

Välkommen med att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Din ansökan vill vi ha senast 2021-08-31.

Välkommen med din ansökan!
Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 5 sept 2021 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!