Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

 

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. 

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

 

Kundservicemedarbetare
Eskilstuna

Brinner du för att ge den bästa servicen till våra kunder? Trivs du med ett omväxlande arbete och att ha mycket på din agenda? Stämmer det här in på dig? Ta chansen och sök jobbet hos oss!

Anläggningen i Eskilstuna hyr ut textilier till hotell och restauranger samt till vårdsektorn och det är inom dessa områden du servar kunderna.

Vad innebär rollen som kundservicemedarbetare?
Du kommer att ge service i världsklass till befintliga kunder inom våra två affärsområden Hotell och Restaurang samt Vård och Omsorg. Du arbetar tätt tillsammans med övriga kundtjänstmedarbetare och kundservicechef.

Några av dina andra arbetsuppgifter blir:

  • Kundkontakt via telefon och e-post
  • Proaktiv kundvård
  • Reklamationshantering, debiteringar / krediteringar och avtalsadministration
  • Andra löpande administrativa uppgifter såsom system- och registervård, uppdatering av prislistor mm.
  • Samarbete och intern support till produktion, distribution och lager
  • Uppföljning av kunder och avtal
  • Avhjälpa och lösa problem som uppstår samt ge råd till kunder vid val av produkt / lösning   

 

”Jag är stolt över att arbeta på ett företag som tar stort ansvar för klimatet och hela tiden driver hållbarhetsarbetet framåt. Det cirkulära tänkandet i vår affärsmodell genomsyrar allt vi gör. I vårt dagliga kundservicearbete är fokus att möta våra kunders behov och erbjuda bästa service och lösningar som överträffar deras förväntningar. Vi hittar även bästa lösningen på de önskemål och utmaningar vi ställs inför.

Vi är ett härligt och positivt kundserviceteam som brinner för att ge service i världsklass. Vi vill nu ha in ytterligare en medarbetare som kan komplettera teamet med kunskap och erfarenhet så vi kan fortsätta växa och utvecklas tillsammans.”

- Carina Jonsson, Kundservicechef

 

Vem är du?
Förutom att älska att jobba med kunder så behöver du vara självgående, prestigelös och flexibel. Du har en väldigt god kommunikationsförmåga, social och är bra på att bibehålla kundrelationer. Då tjänsten innehåller många olika delar så krävs att du kan strukturera din vardag och ta ett eget ansvar. 

Vad kan du?
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning, service eller ekonomi, men inget krav. Du behöver behärska både svenska och engelska i tal och skrift.

Har du jobbat med denna typ av jobb tidigare är det en merit, men för oss är dina personliga egenskaper lika avgörande. 

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder en heltidstjänst med anställning i ett stabilt och marknadsledande företag, en trevlig arbetsmiljö, fantastiska kollegor och en stor möjlighet att påverka ditt och avdelningens mål. Du kommer att få nödvändig utbildning och löpande coachning.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carina Jonsson, kundservicechef på tfn 016-16 64 18.

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 21 augusti 2022.

Välkommen med din ansökan!

 


Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1400 medarbetare och omsätter 2,1 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet.

Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration, Assistent, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 18 okt 2022 (62 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!