Projekt-/arbetsledare till El och Säkerhet

Projekt-/arbetsledare till El och Säkerhet

Nu söker vi på Professionals Nord fler projekt-/arbetsledare till El och Säkerhet för deras stora och spännande projekt på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Är du utbildad elektriker och redo för nästa kliv i karriären mot en projektledande roll eller har du en arbetsledande befattning idag och sugen på ett unikt projekt är detta en chans du bara inte får missa! Så tveka inte, vi ser fram emot din ansökan redan idag.

Information om tjänsten

Under 2022 slog El och Säkerhet upp portarna för sin nya filial i Eskilstuna. Bolaget etablerades redan 2005 och är sedan 2019 en del av Instalco. I Eskilstuna driver El och Säkerhet hela projektet på elsidan kopplat till ombyggnationen av Mälarsjukhuset. Professionals Nord söker just nu för deras räkning en projekt-/arbetsledare. Du kommer att arbeta från projektkontoret intill byggarbetsplatsen där du hanterar driften av projektet tillsammans med dina kollegor. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos El och Säkerhet.

Du erbjuds
  • En bred roll i ett spännande projekt.
  • Möjlighet att påverka företagets utveckling och arbetsmiljö.
  • Frihet under ansvar i en platt organisation med korta beslutsled.
Arbetsuppgifter

I rollen har du ett övergripande ansvar för att arbetet utförs i enlighet med uppdragets instruktioner och rapporterar eventuella avvikelser vid behov. Du ansvarar även för att företaget följer ställda krav för gällande elinstallationer, projektering samt driftsättning. Dessutom har du personalansvar över underställd personal på projektet vilket bland annat innefattar att följa upp arbetet och säkerställa en trygg arbetsmiljö på byggarbetsplatsen för medarbetarna.

Utöver detta består dina arbetsuppgifter av följande:
  • Ansvar för att uppgifter för kalkyler och offerter är uppdaterade samt följer ställda krav.
  • Fatta beslut om och genomföra åtgärder som är normala i det löpande arbetet.
  • Säkerställa att arbetet efterföljer företagets kvalitets- och miljöledningssystem.
  • Sälj- och marknadsansvar med bland annat kundvård och kundfakturering.
Vi söker dig som:

Har en grundutbildning som elektriker och har relevant branscherfarenhet, kanske har du jobbat som elektriker och vill ta klivet upp i karriärstegen till en mer ledande position eller har du idag en ledande befattning inom branschen? Det är en förutsättning att du har el-kunskaper för att lyckas i den här tjänsten. Utöver detta har du B-körkort och god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet av ledarskap antingen på fritiden inom idrotts- och föreningslivet eller genom tidigare arbetslivserfarenhet.

Vi tror även att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos El och säkerhet. Du är en målmedveten lagspelare som drivs av resultat och att skapa de bästa förutsättningarna för att hela laget ska lyckas med arbetet. Med ett kundinriktat fokus har du lätt för att skapa relationer och kontakt med andra människor, såväl kunder som kollegor. Utöver detta är du en öppen och glad person med hjärtat på rätt ställe.

START: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid

STAD: Eskilstuna

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida https://elosakerhet.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1985 etablerade BPA en elavdelning i Katrineholm. Efterhand växte företaget för att 1990 bestå av nio anställda. En fusion gjordes mellan BPA och Norska Bravida. Avdelningen i Katrineholm flyttade 1999 verksamheten till nya lokaler. 2005 fick Lars Gunnar, som varit med sedan starten 1985 och nu satt som avdelningschef, erbjudande att ta över verksamheten från Bravida. Mats Källung, som varit anställd sedan 1989 som montör och projektledare, erbjöds av Lars att tillsammans med honom driva avdelningen vidare i egen regi i ett nytt aktiebolag. 2006 blir övertagandet ett faktum, Lars och Mats bildar AB El & Ventilation Sörmland. 2009 förvärvar El & Ventilation 50% av Ventilationstjänst i Katrineholm. 2012 utökar företaget med filialer i Flen och Nyköping. 2014 bildar företaget fastighetsbolaget EV-fastigheter. 2016 I september förvärvar vi El & Energiteknik i Nyköping AB med 8 anställda. 2017 i November har vi avyttrat vår ägardel i Ventilaionstjänst i Katrineholm AB. 2019 blir vi en del av Instalco.