Representant/Säljare Exacta-Sweden AB

Representant/Säljare Exacta-Sweden AB

Om tjänsten

Som säljare på Exacta Sweden AB, kommer du att bli en del av ett expansivt företag som blickar framåt och ständigt utvecklas. Här får du som anställd både frihet och ansvar att fortsätta bidra till det goda resultatet.
I din roll som säljare på Exacta blir du en viktig del i ett säljteam på tre personer.

Du ska tycka om att resa och bygga långsiktiga goda relationer. Arbetet innebär att du har ett stort eget ansvar för planering, genomförande och uppföljning av försäljningsarbetet. I arbetet ingår att bearbeta och utbilda/utveckla befintliga och nya kunder. Kunna delta vid mässor och kundevent. Du är van att arbeta i långa säljcyklar och van att jobba i ett högt tempo med kontroll.

I tjänsten reser du i en av våra Poolbilar. Du utgår från vårt kontor i Eskilstuna.

Distriktets omfattning är Storstockholm, östra Sverige söderut till Skåne vilket innebär att du kommer att resa en stor del.

Tjänsten som säljare är en tillsvidareanställning med start provanställning.

Om dig

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som säljare. Vidare ser vi att du som person är strukturerad, prestigelös, ödmjuk, drivande och nyfiken och kan tillföra företaget både engagemang, kunskap och hög ambitionsnivå. Du känner dig bekväm har intresse för den digitala världen, är lösningsfokuserad samt behärskar svenska i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer få en gedigen introduktion i form av lära känna företaget och produkterna som vi förser marknaden med.
Mer info
Kontaktperson Torbjörn Karlsson
Telefon 016-137000
Område Eskilstuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.exacta-sweden.com/
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Exacta-Sweden AB är ett företag som under mer än 50 år levererat utrustning inom bastu och friskvård till våra återförsäljare, vanligtvis inom byggbranschen. I Eskilstuna har vi vårt kontor, utställning och lager på ca 4 500 m².