Installationselektriker till ENWELL

Installationselektriker till ENWELL

Vi i ENWELL-gruppen blickar framåt med stora planer på att fortsätta vår tillväxtresa. Vi är stolta över att vara en ledande installatör och serviceleverantör inom förnyelsebara energilösningar till villa- och fastighetsägare i Sverige. Vill du bidra till något större och själv få en god, trygg och långsiktig arbetsmiljö. Bli vår nästa kollega.

Vi växer med nya affärer och söker nu Installationselektriker till Södermanland!

Om rollen
Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer arbeta med elinstallation av värmepumpar. Kunderna är både inom fastigheter och villor och projektens storlek varierar. Du åker företagets servicebil till respektive uppdrag och får arbetsorder digitalt. I rollen arbetar du både självständigt och i team med erfarna kollegor.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjligheten att bli del av ett väletablerat bolag som satsar på trivsel hos medarbetarna genom en social kultur och frihet att styra sitt eget arbete. Hos oss får du ett utvecklande arbete med brett tekniskt innehåll och möjlighet utvecklas i företaget.
Vi har kollektivavtal, årliga medarbetar- och lönesamtal, utvecklingsmöjligheter, utbildning, aktivt arbetsmiljöarbete, bra företagskultur, företagshälsovård, personlig utveckling, friskvårdsbidrag, försäkringar och personalvård.

Vi söker dig som har
  • Minst gymnasial utbildning inom el/elinstallation
  • Några års arbetslivserfarenhet som elektriker, gärna inom hus eller fastighet.
  • Kunskaper inom styr och regler
  • Körkort B
  • Flytande svenska i tal och skrift
För att trivas i den här rollen bör du vara driven och självständig i ditt arbete. Du är serviceinriktad och uppskattar en god kontakt med kunder. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet för dig.

Välkommen med din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan senast den 15 December .Vi genomför urval löpande så vänta med din ansökan. I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Vattenfalls Rekryteringsavdelning.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta platschef:
Peter Liwell, Enwell Mälardalen, tel: 020-51 02 00

För mer information om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare: Johan Macdonald, tfn: 073-0852763.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ENWELL är en av Sveriges ledande serviceleverantörer av hållbara energilösningar, baserade på bergvärme och andra värmepumpslösningar samt kompletterande sol och laddlösningar för hushåll och kommersiella fastigheter. Koncernen består av ca 200 anställda, från Skåne till norra Dalarna och omsätter ca 450 Mkr. Företaget bildades 2013 genom att ett antal dotterbolag köptes upp av ENWELL. Bolaget är numera ett helägt dotterbolag till Vattenfall.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://enwell.se/