Handläggare för ett konsultuppdrag hos Energimyndigheten.

Handläggare för ett konsultuppdrag hos Energimyndigheten.

Kort om tjänsten
Nu söker vi dig som vill jobba som handläggare hos Energimyndigheten i Eskilstuna. Omfattning: Heltid 100% Start: Januari Längd: 20230331, eventuell förlängning t o m Juni.


Det är i dagsläget hög belastning hos Energimyndigheten, för att undvika allt för lång ärendehantering söks nu extern resurs för registrering av elcertifikatärenden. Arbetsuppgifter omfattar primärt diarieföring och intern hantering av digitala ärenden via e-post och i vissa fall per post.

Om verksamheten
Du blir anställd av Dreamwork, men jobbar ute hos vår kund i Eskilstuna.

Mer om tjänsten
Arbetsuppgifterna består främst av diarieföring i handläggarstöd (ÄHL) och intern hantering av underlag som därefter skickas vidare för intern handläggning av berörd enhet. Det förekommer slagningar i externa system som t ex. Bisnode. Enklare administration så som hanteringen av myndighetens inkommande post och arkiveringsarbeten kan förekomma. Även vissa interna möten ingår. Inledande utbildning Utbildningen innefattar en genomgång av systemet (ÄHL), samt aktuella arbetsuppgifter. Lathundar finns för arbetet och personal tillgänglig under arbetets gång.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten, behöver du uppfylla nedan kriterier: * gymnasium eller likvärdig utbildning * minst ett (1) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete * kunskaper i MS Office eller likvärdigt * kunna kommunicera obehindrat på svenska, såväl i tal som skrift.

Ansökan
Tycker du att detta verkar vara ett jobb för dig, så är du välkommen att söka via länken i annonsen. Urvalet kommer ske löpande.

Om Dreamwork
På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.dreamwork.se/
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (3 dagar kvar)