Teknisk Chef sökes till kund i Eskilstuna

Teknisk Chef sökes till kund i Eskilstuna

Om tjänsten

Vi söker för kunds räkning en Teknisk Chef som kommer ha övergripande ansvarsområde inom DEKRAs tekniska verksamhet.

Du kommer arbeta med bl.a:
  • Teknisk utbildning och uppdatering av DEKRAs regiontekniker inom fordonsområdet
  • Normering av fältpersonal för att upprätthålla kvalitet av utfört arbete
  • Implementering av IT-stöd i den löpande operativa verksamheten
  • Övriga stödsystem/rutiner för det tekniska området
  • Tekniska manualer samt interna kvalitetssystem
  • Teknisk och övrig utrustning för DEKRAs operativa verksamhet
  • Kontakter med moderbolaget i Tyskland samt övriga internationella kontakter
  • Assistera vid framtagning av produktkoncept mot DEKRAs kunder
En stimulerande och utmanande uppgift i en spännande tid av förändringar och utveckling inom området kvalitetsutveckling fordonsbranschen. Du ingår i företagets ledningsgrupp och placering på DEKRAs kontor i Eskilstuna. Uppdraget är förenat med resor.

Din profil

Du har dokumenterad fordonsteknisk utbildning och gedigen erfarenhet från servicemarknaden, gärna från olika fordonsmärken. Goda kunskaper inom området skadereparationer är ett krav. Kund- och IT-vana är en förutsättning. Engelska i tal och skrift ett krav, tyska en merit. Ett etablerat kontaktnät inom branschen och erfarenhet av liknande uppdrag är en merit.

Arbetsuppgifterna ställer krav på ett affärsmässigt och positivt sätt samt att du har lätt för att samarbeta och skapa nya kontakter. Som person är du självgående med god ordning och ett öppet sinne med integritet. Du uppskattar ansvar och ett målinriktat arbete samt utmaningen av att etablera och säkra en världsledande aktör på marknaden. DEKRAs kunder förväntar sig högsta kvalitet av DEKRA, vilket ställer krav på alla. Trevliga arbetskamrater och en spännande framtid väntar.

Stämmer profilen in på dig? Tveka inte och sök tjänsten redan idag!

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss