Besiktningstekniker Eskilstuna

Besiktningstekniker Eskilstuna

DEKRA är ledande i världen inom bilbesiktning med verksamhet i ett femtiotal länder över hela världen. Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år. Sedan vi påbörjade vår verksamhet gällande fordonsbesiktning i Sverige 2011 har vi hittills utvecklat drygt 50 besiktningsstationer i Sverige. Vår ambition är att finnas där våra kunder finns och vi strävar alltid efter att vara lättillgängliga och ge en förstklassig service.

Arbetsuppgifter

Som besiktningstekniker kommer du att genomföra kontroller av fordon och se till att de uppfyller ställda säkerhetskrav. Samtidigt är rollen social, med många kundmöten, vilket förutsätter att du har ett gott kundbemötande. I mötet med våra kunder är du informativ, vänlig, lyhörd, opartisk och förtroendeingivande. Du är en ansvarstagande person som drivs av att göra ett bra jobb i samverkan med dina kollegor. Då våra kunder besöker oss från morgon till kväll, samt under helger kommer du att arbeta på varierande arbetstider.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lyhörd, servicemedveten och förtroendeingivande och som trivs med att ta ansvar och att möta kunder. Vi söker i första hand certifierade besiktningstekniker men om du inte är det erbjuder vi dig betald utbildning med lön under tiden. Fordonskunskap, erfarenhet från serviceyrken, samt B-körkort är en förutsättning för att kunna utföra arbetsuppgifterna, högre körkortsbehörighet är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett självständigt arbete tillsammans med trevliga kollegor i en platt organisation med möjlighet att påverka och utforma din besiktningsstation i ett växande företag. Vi har kollektivavtal och möjlighet till bonus.

Som medarbetare hos oss möter du en stor del av Sveriges fordonsägare och vi ser gärna att den mångfalden speglas på våra stationer runt om i Sverige. En varierad ålders- och könsfördelning samt etnisk- och kulturell mångfald bidrar till att öka vår kundservice.

Kontaktpersoner

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa regionchef Hans Forss 010 455 1863.

För mer information om vårt företag är du välkommen att besöka www.dekra.se

Välkommen med din ansökan omgående!
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fordon
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av DEKRA Automotive AB
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (27 dagar kvar)