Fastighetstekniker till Coop logistikcenter i Eskilstuna*

Fastighetstekniker till Coop logistikcenter i Eskilstuna*

Som medarbetare inom Coors fastighetsleverans blir du en viktig del av våra verksamheter.
Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens.
Eftersom vi har många olika typer av kunder med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver? Till Coops nybyggda högteknologiska logistikcenter i Eskilstuna söker vi nu fastighetstekniker som vill vara med och utveckla vår serviceleverans!

Om rollen
Coors uppdrag gäller fastighetsdrift, där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet. Coor ska se till att den dagliga driften av Coops logistikcenter alltid fungerar och utveckla den till nästa nivå. Som fastighetstekniker arbetar du bland annat med:
  • tillsyn, underhåll (felsökning och avhjälpande) av fastigheterna
  • drift, utveckling och optimering av fastighetens system
  • systematiskt brandskyddsarbete
  • att medverka och utföra olika kundprojekt
  • att förbättra och utveckla vår leverans
Beredskap ingår i tjänsten.

Din bakgrund
Vi tror att du har en drift/fastighetsteknisk utbildning och erfarenhet av drift och underhåll av industrifastigheter. Du har god systemkunskap inom någon eller några av följande områden; el, ventilation, värme, vatten, kyla, styr- och regler. Som person har du en passion för att arbeta med teknik och motiveras du av att hitta lösningar samt strävar efter att ha kontroll över de tekniska systemen i fastigheterna. Vidare uppskattar vi om du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats som kännetecknas av en öppen, utvecklingsorienterad och prestigelös kultur. Som drifttekniker hos oss får du arbeta brett med olika typer av arbetsuppgifter och du får självklart en fast lön enligt kollektivavtal med pension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Du blir en del av ett härligt team som motiverar och ställer upp för varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi faktiskt har byggt upp. Vi arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter
För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Stefan Kallstenius 010-559 58 33. Urval och intervjuer genomförs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

#tipsaCoor

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 22 okt 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).