Skolsköterska

Skolsköterska

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig, skolsköterska med kuratorsuppgifter.

Tjänsten är på 20 % med flexibel dag.

Din profil

Som person är du strukturerad, välplanerad samt flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god pedagogisk förmåga och kan leda eleverna mot uppsatta mål. Du är målmedveten inom ditt yrke samtidigt som du är en lagspelare gällande skolans övergripande utveckling. Kanske är du socionom, beteendevetare eller liknande. Men oavsett vad du gjort tidigare har du ett genuint intresse för ungdomar och lätt att skapa goda relationer.

Är du den vi söker, tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Rasmus Larsson på telefon: 073-351 27 61

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 0733512761
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (87 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt - att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Vi hjälper nu en av våra samarbetsskolor att förstärka sin härliga personalstyrka med en skolsköterska. En tjänst som erbjuder goda förutsättningar som:
  • Trivsam atmosfär
  • Närvarande och bra ledarskap.
  • Kreativa och positiva kollegor.
  • En liten organisation med snabba beslutsvägar.
Vill du arbeta på vår samarbetsskola?
Besök vår hemsida (www.clockworkpersonal.se) för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!