Elektronikreparatör till Swerob

Elektronikreparatör till Swerob

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter, bland annat problemlösande med felsökning, reparation samt lödning av äldre och nyare kretskort och elektronikenheter till ABB:s industrirobotar. Du förväntas arbeta kvalitetsmedvetet och genomföra tester av reparerade elektronikenheter i robotsystem. Viss dokumentation ingår i arbetsuppgifterna varför du förväntas kunna svenska och engelska språket i skrift och tal.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för elektronik och teknik. Du besitter goda elektronikkunskaper, kan läsa kretsscheman och löda. Det är meriterande om du har kunskaper inom industrirobotar. För att lyckas i arbetet behöver du vara lösningsorienterad, analytisk och strukturerad.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

Swerob samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvariga rekryterare Rasmus Larsson på tfn: 073-351 27 61 eller Maria Hind Alias på tfn: 070-821 53 29

Sista ansökningsdatum är 2022-12-18
Mer info
Kontaktperson Maria Hind Alias
Telefon 070 821 53 29
Email Mejla Maria Hind Alias
Område Eskilstuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swerob är en av de ledande leverantörerna mot industriföretag gällande reservdelar, programmering, underhållservice samt akutservice av ABB:s produkter för robotar.

Vi arbetar med hållbara robotlösningar genom att återanvända, serva och testa begagnade robotar. Vi strävar alltid efter höga etiska, sociala och miljömässiga standarder.
På vårt kontor i Eskilstuna får du chansen att arbeta med det senaste inom robotteknik där målsättningen är att tillgodose kundernas krav och önskemål.

Vill du bli en del av en arbetsplats som brinner för teknik, industrirobotar och människor? För dig med ett stort teknikintresse och en vilja att lösa problem passar du in i rollen som elektronikreparatör hos Swerob.