Programmeringslärare

Programmeringslärare

Om företaget

NTI-Gymnasiet i Eskilstuna har cirka 160 elever och 25 medarbetare. Skolan har ett system med heltidsmentorer där rollerna renodlas så att lärarna får fokusera på att vara just lärare. Skolan ligger mitt i stan, hit tar du dig enkelt med buss och tåg.

När det handlar om att anpassa sig efter den nivå eleverna befinner sig på, ligger skolan i framkant. Nästkommande läsår har NTI-Gymnasiet ett elevhälsoteam bestående av skolsköterska, kurator, SYV och specialpedagog som stöttar lärarna. De är inhyrda eller anställda i varierande omfattning.

Skolan är en del av Academedia och den nu starkt växande NTI-delen gör att vi inom NTI-Gymnasierna kan stötta och hjälpa varandra. NTI-Gymnasier finns i Västerås, Örebro och Södertälje, vilka alla är närliggande städer till Eskilstuna.

Dina arbetsuppgifter

Du är legitimerad gymnasielärare eller har likvärdig utbildning och ser läraryrket som en ny spännande möjlighet till utveckling. Som person är du empatisk, trygg, stabil och självgående. I det här uppdraget som programmeringslärare kommer du att få jobba i en kreativ miljö med ny modern teknik såsom Oculus Rift, HTC Vive, Leap Motion etc. Du kommer undervisa i gränssnittsdesign, programmering 1 & 2, webbserverprogrammering samt webbutveckling, så dina IT-kunskaper måste vara riktigt bra.

I din ledarroll är du tydlig och har en god samarbetsförmåga, det är även viktigt att du är strukturerad, att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar samt att du är noggrann och målmedveten för att upprätthålla kvalitet. En fördel med att arbeta via oss är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera skolor och orter. Samt att du får bra ersättning, stöd, friskvård och ingå i ett team där kollegialt lärande och skolutvecklingsfrågor är viktiga.

Hos oss får lärare vara lärare och göra skillnad varje dag!

Din profil

Som programmeringslärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Rasmus Larsson på tfn: 073-351 27 61

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 0733512761
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juli (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.
Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.
Vill du arbeta med oss?

Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se