Om företaget

Vår samarbetsskola är en mindre skola som ligger i centrala Eskilstuna. Skolan har stora, ljusa och moderna lärmiljöer. Verksamheten genomsyras av kvalitet, välmående och respekt för varandra.

Dina arbetsuppgifter

För skolans räkning söker vi en ämneslärare i matte. Du arbetar enligt läroplanen och dina huvudsakliga uppgifter är att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet.

Du kommer att arbeta heltid i åtminstone en månad, eller enligt överenskommelse. För dig med rätt kvalifikationer kan det finnas möjlighet till förlängning.

Din profil

Du är utbildad och legitimerad ämneslärare i matte, har likvärdig utbildning, eller så läser du till mattelärare. I rollen som pedagog och ledare är du trygg och du trivs i skolans ombytliga miljöer. Att planera och strukturera din egen undervisning hanterar du väl och du tar ansvar för ditt uppdrag och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för dina elever.

Kanske har du lämnat skolans värld och vill tillbaka? Kanske är du nyexaminerad lärare som längtar efter att komma ut och jobba? Eller så kanske du läser till mattelärare och vill få värdefulla erfarenheter?

Ibland kommer arbetet vara utmanande men garanterat lärorikt och givande!

Som lärare i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult

Du är varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se