Lärare i naturkunskap

Lärare i naturkunskap

Dina arbetsuppgifter

Vi behöver nu en legitimerad lärare i naturkunskap till ett uppdrag på vuxenutbildning. I uppdraget ska du motivera och leda studenterna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt undervisa på distans via skolans utbildningsplattform. Du ska hjälpa till och ta ansvar för att verksamheten når sina mål. Du skall ha god samarbetsförmåga och lätt för att skapa förtroendefulla relationer samt vara en lugn och tydlig ledare.

Din profil

Vi söker dig som är behörig lärare i naturkunskap och känner dig nyfiken på nya utmaningar. Du brinner för elever och deras kunskapsutveckling. Goda relationer är viktigt för dig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med vuxenutbildning, distansutbildning och/eller gymnasieutbildning sedan tidigare.

Du som söker känner dig trygg med att använda IT i undervisningen. Engagemang, ansvarstagande, flexibilitet och drivkraft är viktiga egenskaper för att vara framgångsrik i uppdraget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet.

Som lärare i naturkunskap i detta uppdrag kommer du att arbeta som konsult. För dig med eget företag finns även möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Som konsult hos oss får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef. Vi har även gemensamma och roliga aktiviteter för all vår personal.

Löning på fredag!
Som medarbetare på Clockwork Skolbemanning & Rekrytering kan du välja att få din lön utbetald VARJE fredag.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta konsultchef Rasmus Larsson på tfn: 073-351 27 61

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Rasmus Larsson
Telefon 0733512761
Område Eskilstuna
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal.

Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.
Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter och ett generöst friskvårdsbidrag.

Vill du arbeta med oss eller vår samarbetsskola? Besök vår hemsida www.clockworkpersonal.se för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information www.clockworkpersonal.se